Erwin Pasha
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Pek bir şey yok aslında ama site yöneticiniz arada bir Türk Telekom'u darlasa güzel olur.Hızlandırmak için bir şey yapabilirmiyim peki
Pek bir şey yok aslında ama site yöneticiniz arada bir Türk Telekom'u darlasa güzel olur.Hızlandırmak için bir şey yapabilirmiyim peki
Hee teşekkür ederimPek bir şey yok aslında ama site yöneticiniz arada bir Türk Telekom'u darlasa güzel olur.
Bu harita bende yanlış gösteriyor bizim evin altına da geldi 200 metre aşağısında evin arkasındaki dağlık alanda fiber gösteriyor yanlış burasıhttps://onlineislemler.turktelekom.com.tr/boim/bohm-misafir-fiber-sorgulama.jsp hocam şuan gelip gelmediğine bakmak için buradan bakabilirsiniz yoksa bi kaç gün sonra tekrar bakın gelmiş olur
Darısı bizim eve dostum inşallah bağlarlarHee teşekkür ederim
bende dogru gösteriyorBu harita bende yanlış gösteriyor bizim evin altına da geldi 200 metre aşağısında evin arkasındaki dağlık alanda fiber gösteriyor yanlış burası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Darısı bizim eve dostum inşallah bağlarlar
Olabilir bende dağda fiber gösteriyorbende dogru gösteriyor
İnşallah bağlarlar sizedeBu harita bende yanlış gösteriyor bizim evin altına da geldi 200 metre aşağısında evin arkasındaki dağlık alanda fiber gösteriyor yanlış burası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Darısı bizim eve dostum inşallah bağlarlar
Gebzeye daha yeni geliyor Dilovası bekler biraz daha maalesefGebze de kuruyorsunuz da bi zahmet Dilovasın'a da gelin![]()