En sevmediğiniz yer?

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,644
Konu başlıkta mesela ben Etimesgut'u hiç sevmedim ki

Esenyurt.

AŞTİ diyorum.

Bir de efsaneyi hatırlayalım:

Amerika'nın şirin eyaleti Miami'den gelip Ankara'nın kuş uçmaz kervan geçmez ilçesi Etimesgut'ta görev yapan 92/3 tertip, Kim Kardashian'ın ve Paris Hilton'un aşkı için kavga ettiği asil Galatasaraylı çılgın çocuk Özay İşduman duygularını şiirinde şöyle dile getiriyor:

Ne havan güzel, ne suyun
Ne çamurun biter, ne kuyun
Her zaman eğri bir boyun
Ben Etimesgut'u hiç sevmedim ki

Üç öğün hep pilav yerim
Bir kemiğim kaldı, bir derim
Ya intihar ederim, ya tüyerim

AŞTİ diyorum.

Bir de efsaneyi hatırlayalım:

Amerika'nın şirin eyaleti Miami'den gelip Ankara'nın kuş uçmaz kervan geçmez ilçesi Etimesgut'ta görev yapan 92/3 tertip, Kim Kardashian'ın ve Paris Hilton'un aşkı için kavga ettiği asil Galatasaraylı çılgın çocuk Özay İşduman duygularını şiirinde şöyle dile getiriyor:

Ne havan güzel, ne suyun
Ne çamurun biter, ne kuyun
Her zaman eğri bir boyun

Üç öğün hep pilav yerim
Bir kemiğim kaldı, bir derim
Ya intihar ederim, ya tüyerim
anlayan çıkacak mı diye atmıştım birde merak

Yer olarak pek uzun gezmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama gürültülü ortamları hiç sevmiyorum.

Şu an bunu Karanfil'den yazıyorum, Çankaya/Altındağ'a kurban oluyum ya Sincan'a bir kere gitmek durumunda kaldım o da kötüydü

Şu an bunu Karanfil'den yazıyorum, Çankaya/Altındağ'a kurban oluyum ya Sincan'a bir kere gitmek durumunda kaldım o da kötüydü
gerçekten kaç senedir çankayada oturuyorum ve en nefret ettiğim yer sincan olabilir.

İzmir Alsancak Konak Bostanlı gibi kalabalık değişik tiplerin olduğu yerleri sevmiyorum
Gaziemir/Menderes/Görece>

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,889
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri