Neler Yeni

En temiz format nasıl atabilirim win11 den win 10 a geçeceğim

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
iyi akşamlar bilgisayarıma en ama en temiz formatı atmak istiyorum ne zaman atsam ilk aldığım gün ki gibi oluyor mediamark tan almıştım o zamanki duvar kağıdı falan oluyor asla temiz bi format atamıyorum suan da windows11 kullanıyorum geri windows 10 a geçeceğim ne gibi bi yol izlemem lazım
All in one bilgisayarım hp marka

Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Yuzarsef
Komple diski temizlemen lazım başka yolu yok.

Belphegor

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Win 10 iso indireceksin ve rufus ile usb'ye yazacaksın. Sonra BIOS'a girip UEFI diski seçip formatlayacaksın. Ekrana gelince gelişmiş seçeneğini seçip diski sileceksin. Her şeyi silince toplu olan alana tıklayıp oluştur diyeceksin (sildiğin boyut tek bir bütün haline gelecek yani 1tb ise 986 GB mı ne oluyor) ve tekrar win 10 dosyasını oluşturacak. Ardından kuracaksın.

isoyu kalmışlar ama onun taktiği vardı, onu araştırman lazım. Telefon görünümüne geçince gözüküyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Yuzarsef
Kuruluma geldiğin zaman disk bölümünde gelişmişi seçip diski komple biçimlendir yapman lazım. Neden bilmiyorum ama Windows 11'i böyle kurmaz isen artık dosya kalıyor.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Win 10 iso indireceksin ve rufus ile usb'ye yazacaksın. Sonra UEFI diski seçip formatlayacaksın. Ekrana gelince gelişmiş seçeneğini seçip diski sileceksin. Her şeyi silince toplu olan alana tıklayıp oluştur diyeceksin ve tekrar win 10 dosyasını oluşturacak. Ardından kuracaksın.
hem hardisk var hem de ssd ikisini de mi sileyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuruluma geldiğin zaman disk bölümünde gelişmişi seçip diski komple biçimlendir yapman lazım. Neden bilmiyorum ama Windows 11'i böyle kurmaz isen artık dosya kalıyor.
11 kullanıyorum suan 10 a geri geçiceğim

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
hem hardisk var hem de ssd ikisini de mi sileyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

11 kullanıyorum suan 10 a geri geçiceğim
Sistemi silmek istiyorsan kurulu olanı seçeceksin ve diğeri kalacak. Ama hepsini sileceğim diyorsan silebilirsin.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemi silmek istiyorsan kurulu olanı seçeceksin ve diğeri kalacak. Ama hepsini sileceğim diyorsan silebilirsin.
hepsini silip en temizinden kullanmak istiyorum ekran kartıma yanlıs sürücü yüklemişim galiba mavi ekran falan veriyor

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
hepsini silip en temizinden kullanmak istiyorum ekran kartıma yanlıs sürücü yüklemişim galiba mavi ekran falan veriyor
Senin yerinde olsaydım hem biçimlendir derdim hem sil derdim. Hepsini tam boyutuna getirirdim ve ssd hangisindeyse sistemi ona kurardım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Süleyman Aydın
YouTube da tonla video var. Takıldığın yerde aç izle dostum.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Top Bottom