Neler Yeni

En ucuz 144hz monitör.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet

T.P.G.

80+ Titanium
Bunu öneririm.
Tn panel neden çöp olsun ya kullananlar memnun yani rekabet tarzı oyunlarda öne geçiyor daha az gecikme den dolayı
GP monitör alınmaz. Ve TN panel IPS e göre çok solgun profesyonel degilsen TN almaya gerek yok hatta boşa yatırım olur.

Dostum tam bütçen ne kadar? Ona gore öneri yapalım.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
GP monitör alınmaz. Ve TN panel IPS e göre çok solgun profesyonel degilsen TN almaya gerek yok hatta boşa yatırım olur.

Dostum tam bütçen ne kadar? Ona gore öneri yapalım.
Sebep?Niye alınmasın?Abdullah abi videosunu çekmişti hatta güzel monitör.

T.P.G.

80+ Titanium
Sebep?Niye alınmasın?Abdullah abi videosunu çekmişti hatta güzel monitör.
Ya ciddi misiniz ya? Sponsor denen bir şey var hani. Bilmem biliyor musun? Youtube da kanal incelemelerine kanal fark etmeksizin güvemmiyorum kullanıcı incelemeleri daha ön planda benim için. Monitör ve PSU marka konusunda seçici olunması gereken 2 parça. GP gibi markaların sadece klavyesini alirım o da malzemesi iyi ve Outemu switch olduğu için.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Ya ciddi misiniz ya? Sponsor denen bir şey var hani. Bilmem biliyor musun? Youtube da kanal incelemelerine kanal fark etmeksizin güvemmiyorum kullanıcı incelemeleri daha ön planda benim için. Monitör ve PSU marka konusunda seçici olunması gereken 2 parça. GP gibi markaların sadece klavyesini alirım o da malzemesi iyi ve Outemu switch olduğu için.
:D okey ozaman başka markaların fanboyluğunu yapın siz.Kuzenimde var aynı monitör hiç bir sıkıntısı yok 3 aydır kullanıyor.Al sana kullanıcı yorumu.

MR Glemsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Görkem Gedik
samsung panel kullanılmış diye biliyorum alınabilir

Top Bottom