2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
En ucuz 144hz monitör hangisi?
Link atarsanız sevinirim.
Link atarsanız sevinirim.
Tn panel neden çöp olsun ya kullananlar memnun yani rekabet tarzı oyunlarda öne geçiyor daha az gecikme den dolayıUcuz ve kaliteli f/p olanı. Daha ucuza vardır ama TN panel çöptür.
Asus VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz Adaptive-Sync (FreeSync) | Trendyol
Bunu öneririm.Gamepower GPR24C144 23.6" 1ms FreeSync Full HD Curved Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower GPR24C144 23.6" 1ms FreeSync Full HD Curved Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
GP monitör alınmaz. Ve TN panel IPS e göre çok solgun profesyonel degilsen TN almaya gerek yok hatta boşa yatırım olur.Tn panel neden çöp olsun ya kullananlar memnun yani rekabet tarzı oyunlarda öne geçiyor daha az gecikme den dolayı
Sebep?Niye alınmasın?Abdullah abi videosunu çekmişti hatta güzel monitör.GP monitör alınmaz. Ve TN panel IPS e göre çok solgun profesyonel degilsen TN almaya gerek yok hatta boşa yatırım olur.
Dostum tam bütçen ne kadar? Ona gore öneri yapalım.
Ya ciddi misiniz ya? Sponsor denen bir şey var hani. Bilmem biliyor musun? Youtube da kanal incelemelerine kanal fark etmeksizin güvemmiyorum kullanıcı incelemeleri daha ön planda benim için. Monitör ve PSU marka konusunda seçici olunması gereken 2 parça. GP gibi markaların sadece klavyesini alirım o da malzemesi iyi ve Outemu switch olduğu için.Sebep?Niye alınmasın?Abdullah abi videosunu çekmişti hatta güzel monitör.
okey ozaman başka markaların fanboyluğunu yapın siz.Kuzenimde var aynı monitör hiç bir sıkıntısı yok 3 aydır kullanıyor.Al sana kullanıcı yorumu.Ya ciddi misiniz ya? Sponsor denen bir şey var hani. Bilmem biliyor musun? Youtube da kanal incelemelerine kanal fark etmeksizin güvemmiyorum kullanıcı incelemeleri daha ön planda benim için. Monitör ve PSU marka konusunda seçici olunması gereken 2 parça. GP gibi markaların sadece klavyesini alirım o da malzemesi iyi ve Outemu switch olduğu için.
Tamam yapıyorum zaten GP para vermiyor ondan yapmıyorum.okey ozaman başka markaların fanboyluğunu yapın siz.Kuzenimde var aynı monitör hiç bir sıkıntısı yok 3 aydır kullanıyor.Al sana kullanıcı yorumu.
samsung panel kullanılmış diye biliyorum alınabilirYa ciddi misiniz ya? Sponsor denen bir şey var hani. Bilmem biliyor musun? Youtube da kanal incelemelerine kanal fark etmeksizin güvemmiyorum kullanıcı incelemeleri daha ön planda benim için. Monitör ve PSU marka konusunda seçici olunması gereken 2 parça. GP gibi markaların sadece klavyesini alirım o da malzemesi iyi ve Outemu switch olduğu için.