En ucuz 1660 süper ?

Şuan 1800 lira değil, birkaç ay öncesinde indirim olup İtopya'da 1800 lira bandına inmişti. Şuan için daha pahalıdır. Ama Gaming Gecelerini kovalayıp ucuza bulabilirsin.
ben şu andan bahsetmiştim gigabyte diyince siz 2700 saten şuan şaşırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerden biliyorsun ısındığı
bilmiyorum hocam sanırım dedim bazi videolarda da 80 dereceye çıktığı söyleniyor

Gaming gecesini falan bekleyebilirsin.

sakın gigabyte 2 fanlı olanı alma 80 derecenin üzerini görüyor e o sıcaklara çıkıncada fanlar son hızda dönüyor sesten oyun oynayamıyorum resmen

sakın gigabyte 2 fanlı olanı alma 80 derecenin üzerini görüyor e o sıcaklara çıkıncada fanlar son hızda dönüyor sesten oyun oynayamıyorum resmen
Fan hızlarını BIOS'tan ya da Afterburner'dan kendiniz ayarlayın. Otomatikte olacağına kendiniz sürekli %70 civarına ayarlarsanız daha iyi olur.

Fan hızlarını BIOS'tan ya da Afterburner'dan kendiniz ayarlayın. Otomatikte olacağına kendiniz sürekli %70 civarına ayarlarsanız daha iyi olur.
oyunlarda %70 fana ayarlayarak kullanıyorum zaten ayarlı halinde bile çok ses çıkarıyor %50 de iken sanki %60-70 gibi ayrıca bu seferde 80 derecenin üzerine çıkıyor birde düşük devirlerede alamıyorum tuhaf bi sürtme sesi geliyor garanti kabul etmiyor

Geri