Hacı o fiyata gaming x nereden buldun?
1800 lira olduğu var. Sen daha ucuzunu gördün mü? (2 fanlı)yanlışınız var hocam ben böyle bişi görmedim hiç 1660 süper modelinde
bütçeye göre demedim hocam, en düşük fiyatlı olanları sordum eğer en düşük fiyatını bulursam bütçeyi arttırıp alırımHacı o fiyata gaming x nereden buldun?
link atabilir misiniz ?1800 lira olduğu var. Sen daha ucuzunu gördün mü? (2 fanlı)
Kusura bakm yanlış anlamışım en ucuz çift fan zotac var ama eğer palit olur diyorsan 1660ti var gamegaraj da bende almayı düşünüyorum ama ısınır mı hiç bilgim yokbütçeye göre demedim hocam, en düşük fiyatlı olanları sordum eğer en düşük fiyatını bulursam bütçeyi arttırıp alırım
Şuan 1800 lira değil, birkaç ay öncesinde indirim olup İtopya'da 1800 lira bandına inmişti. Şuan için daha pahalıdır. Ama Gaming Gecelerini kovalayıp ucuza bulabilirsin.bütçeye göre demedim hocam, en düşük fiyatlı olanları sordum eğer en düşük fiyatını bulursam bütçeyi arttırıp alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
link atabilir misiniz ?
Kusura bakm yanlış anlamışım en ucuz çift fan zotac var ama eğer palit olur diyorsan 1660ti var gamegaraj da bende almayı düşünüyorum ama ısınır mı hiç bilgim
2500 tl olanı mı ? ve ayrıca sanırım palit 1660 süper fazla ısınıyorKusura bakm yanlış anlamışım en ucuz çift fan zotac var ama eğer palit olur diyorsan 1660ti var gamegaraj da bende almayı düşünüyorum ama ısınır mı hiç bilgim yok
Nerden biliyorsun ısındığı2500 TL olanı mı ? ve ayrıca sanırım palit 1660 süper fazla ısınıyor