Neler Yeni

Öneri 🗣️En Ucuz Araç Sigorta Teklifi Alma🟠

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Çüş hocam bu fiyatlar ne sıfır araba alsak demekki kaç para diyecekler, arabayı yürütmesi hariç.
Sıfır araba alınmaz hocam bu devirde.
Ben neler neler ödedim babamdan kaldı araba. Hem ilk kez araç sahibi oldum hem de genç olduğum için o kadar yüksek cıkıyormuş. (öyle dediler) Kaskoya da 24k falan ödedim. Total bana 40k ya patladı

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Teklif veriyorlar ama onay vermiyorlar. Geçen hafta motosiklet için sigortacımla bu muhabbeti konuştuk. Beraber denedik ortalama 6-8k olan sigortaların içinde 3-4klık teklifler de vardı ama başvurunca onay çıkmadı hiçbirinde.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,093
İsim
.
Ben neler neler ödedim babamdan kaldı araba. Hem ilk kez araç sahibi oldum hem de genç olduğum için o kadar yüksek cıkıyormuş. (öyle dediler) Kaskoya da 24k falan ödedim. Total bana 40k ya patladı
Yürütmesi hariç sadece trafiğe çıkarmak 2006 model arabayı 40K.
Vay anasını gerçekten çok saçma rakamlar.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Yürütmesi hariç sadece trafiğe çıkarmak 2006 model arabayı 40K.
Vay anasını gerçekten çok saçma rakamlar.
Ama uzun zamandır varsa vs işte ilk araba değilse bu fiyatlar düşüyormuş. Ben araba babamın üstündeyken total 10-15k ödemiştim bana geçince 40k oldu

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,093
İsim
.
Ama uzun zamandır varsa vs işte ilk araba değilse bu fiyatlar düşüyormuş. Ben araba babamın üstündeyken total 10-15k ödemiştim bana geçince 40k oldu
Reis isterse dedene geçsin bu fiyatlar olmaması lazım sıfır olsa ne isteyecekler soyguna dönmedimi sence ?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
hepiyi kendi sitesinden teklif alabilirsiniz, ben sigortamjetten yaptırıyorum en düşük bana onlar veriyor yıllardır.

full kasko 5milyon imm yetkili servis orijinal yedek parça vs türkiye sigortadan 8000 e yaptılar
trafik sigortasıda 4300 TL

Ama hasarsızlık indirimim en üst seviyede benim

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
hepiyi kendi sitesinden teklif alabilirsiniz, ben sigortamjetten yaptırıyorum en düşük bana onlar veriyor yıllardır.

full kasko 5milyon imm yetkili servis orijinal yedek parça vs türkiye sigortadan 8000 e yaptılar
trafik sigortasıda 4300 TL

Ama hasarsızlık indirimim en üst seviyede benim
Hocam bu kasko arabanın nerelerindeki hasarları yapıyor. Ben kaskoya o kadar para ödüyom mesela arabada bir problem olunca yine gidiyorum sanayiye ustalara para bayılıyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,879
Üyeler
164,212
Son üye
cansucnnn11
Top Bottom