En ucuz maliyet ile iPhone hangi ülkeden alınır?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,267
Merhabalar, yakın bir arkadaşım yeni iPhone modellerinden almak için yurtdışına gitmeye karar verdi gitmişken 1 tanede kendime aldıracağım sizce en ucuz maliyetle almak için hangi ülkeye gidilmeli bu konuda bilgi verebilir misiniz? Pasaportu bordo

Merhabalar, yakın bir arkadaşım yeni iPhone modellerinden almak için yurtdışına gitmeye karar verdi gitmişken 1 tanede kendime aldıracağım sizce en ucuz maliyetle almak için hangi ülkeye gidilmeli bu konuda bilgi verebilir misiniz? Pasaportu bordo

Sadece iPhone için değil, genel olarak ABD ve Kanada uygun. IMEI kayıt ücreti de var tabii.

Sadece iPhone için değil, genel olarak ABD ve Kanada uygun. IMEI kayıt ücreti de var tabii.
Uçak biletlerinin pahalı olması birde vize ücretleri falan maliyeti biraz fazla yukarı çekiyor yakın ve küçük ülkeler bu açıdan daha ucuz maliyetli olmaz mı

Uçak biletlerinin pahalı olması birde vize ücretleri falan maliyeti biraz fazla yukarı çekiyor yakın ve küçük ülkeler bu açıdan daha ucuz maliyetli olmaz mı
en yakın aklıma gelen gürcistan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1758798765798.webp

tax free de vardı

ispanya olabilir mediaworld es ten bak fiyatlara

Hocam geçen sene yurtdışından (Yunanistan) PS5 almak isteyen bir arkadaş için fiyatlara bakmıştık. Gerek son zamlar gerekse bizim paranın değer kaybetmesi yüzünden çok bir şey fark etmemişti. Bir iki teknoloji kanalında gördüğüm ve benim de az çok araştırdığım kadarıyla bu iki ülke görünüyor. Gönül ister Japonya olsun ama Japonya'da olan Japonya'da kalıyor.

gürcü yunan karşılaştırması yapmıştık kamera ps5 vs için yunan daha avantajlı çıkmıştı yunana bak
yunan avantajlı olabilir bilmiyorum gürcistan bana yakın oldugundan oraya bakmıştım %11 vergi indirimi alıyorsun 6-7k ortlama ediyor oda ürün 55k ya geliyor

en yakın aklıma gelen gürcistan var

Alıntıyı görüntüle

tax free de vardı
Tax free tam olarak ne oluyor ne kadar düşüyor

gürcü yunan karşılaştırması yapmıştık kamera ps5 vs için yunan daha avantajlı çıkmıştı yunana bak
Teşekkürler bakayım Yunanistan ve Bulgaristan'a biraz

ispanya olabilir mediaworld es ten bak fiyatlara
Schengen biraz belalı olabilir inşallah sıkıntı çıkartmaz

Hocam geçen sene yurtdışından (Yunanistan) PS5 almak isteyen bir arkadaş için fiyatlara bakmıştık. Gerek son zamlar gerekse bizim paranın değer kaybetmesi yüzünden çok bir şey fark etmemişti. Bir iki teknoloji kanalında gördüğüm ve benim de az çok araştırdığım kadarıyla bu iki ülke görünüyor. Gönül ister Japonya olsun ama Japonya'da olan Japonya'da kalıyor.
Maalesef artık eskisi kadar ucuza da gelmiyor tek yol yurtdışından gelen bir tanıdığa getirtmek oldu heralde

japonyada karışık bu aralar ama hem gezip hem iphone almak isteyen için japonya mantıklı

Tax free tam olarak ne oluyor ne kadar düşüyor

Teşekkürler bakayım Yunanistan ve Bulgaristan'a biraz

Schengen biraz belalı olabilir inşallah sıkıntı çıkartmaz

Maalesef artık eskisi kadar ucuza da gelmiyor tek yol yurtdışından gelen bir tanıdığa getirtmek oldu heralde
tax free vergi indirimi alıyorsun ülkeden çıkarken . %10-%11 kadarı bu oran ülkeden ülkeye değişiyo diye biliyorum

ps5 almıştım gürcistandan

dipnot geçeyim ülke cıkış harç pulu yani haraç :ROFLMAO: 1k oldu

Geri