XPG Gammix D30 AX4U320088G16A-SR30 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
XPG Gammix D30 AX4U320088G16A-SR30 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Gitti gidiyorda 400Tl'ye varda 25 daha koy bunu al daha mantıklı.Benim elimde corsair vengeance 8gb lpx 3000mhz ram var. Aynısından en ucuza nereden bulabilirim? Max 400 TL gibi
Kimse farklı belleklerin %100 uyumlu çalışacağını garanti edemez. Aynı belleği bile edemeyiz. Tabii bana sorsanız çalışır ama bunun sorumluluğunu niye alayım? Ayrıca LPX' in yanına ballistix aldırmak boşa 25 lira verdirmekten başka bir şey değil. Çünkü zaten OC yapmıyor yapsa dahi yapamayacak.Gitti gidiyorda 400Tl'ye varda 25 daha koy bunu al daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı rami alma zorunluluğun yok.
Herkesin yorumuna da bir şey yazma sorumluluğun yok ama maşallah yazıyorsun.Kimse farklı belleklerin %100 uyumlu çalışacağını garanti edemez. Aynı belleği bile edemeyiz. Tabii bana sorsanız çalışır ama bunun sorumluluğunu niye alayım? Ayrıca LPX' in yanına ballistix aldırmak boşa 25 lira verdirmekten başka bir şey değil. Çünkü zaten OC yapmıyor yapsa dahi yapamayacak.
Evet RAM’i bulursan aynı markanın aynı raminden al mhz ve cl değerleri aynı olmazsa sıkıntı çıka(bilir)Benim elimde corsair vengeance 8gb lpx 3000mhz ram var. Aynısından en ucuza nereden bulabilirim? Max 400 TL gibi
Akakçe sitesinden bakabilirsin en ucuz satılan yeri gösteriyor.Benim elimde corsair vengeance 8gb lpx 3000mhz ram var. Aynısından en ucuza nereden bulabilirim? Max 400 TL gibi
Hacım inan sana uzun uzun yazacak vaktim yok iyi forumlar.Herkesin yorumuna da bir şey yazma sorumluluğun yok ama maşallah yazıyorsun.
Çalışacağından emin misin İçindeki çipler farklı ise sorun olur. Salt frekans ve CL sorunsuz çalışmayı garanti etmez.Kimse farklı belleklerin %100 uyumlu çalışacağını garanti edemez. Aynı belleği bile edemeyiz. Tabii bana sorsanız çalışır ama bunun sorumluluğunu niye alayım? Ayrıca LPX' in yanına ballistix aldırmak boşa 25 lira verdirmekten başka bir şey değil. Çünkü zaten OC yapmıyor yapsa dahi yapamayacak.
Neden üzgün attın kiAkakçe sitesinden bakabilirsin en ucuz satılan yeri gösteriyor.