yardimsever adamin hali bambaskaymis yaKafası basan herhangi bir arkadaşına sor benimşe aynı şeyi söyler, illa alıcaksan ikinci el al. Rankımda kaç kişiye yardım ettiğimi gösteriyor mesajlarımın hepsi ortada açıp bakabilirsin. Ki forum haricide sürekli benden yardım isteyen insanlar var. Neden çünkü zaten insanların maddi gücü azken paralarının hakkını veren cihazlar almaları için çabalıyorum.
almiyorum zaten dostum.kral git 2 el 13 al ben 26k ya aldım 3 4 ay önce pişman olmazsın andır al diyenleri kaale alma andır telefonmu 11 de ekranı hariç iyi bir telefon iphone stabilizasyonu hiçbirinde yok
bildigim kadariyla guncelleme almicagina dair kesin bi veri yok.0 11 alinmaz cok pahali hemde daha guncelleme almicak o para değmez
Yaptığın işi söyler misin lütfen ben de S23ün yapamayıp İp11 in yapabildiğini merak ediyorum. Ki ben sana Sıfır 11 alma diyorum 11 alma demiyorum biraz da Türkçe öğreteyim sanayardimsever adamin hali bambaskaymis ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
almiyorum zaten dostum.
en uygunu nerde dedim eleman alma diye atliyo neymis s23 alcakmisim.
yaptigim isi bilmiyo gereksinimini bilmiyo ne dicen ki buna?
ogretsene bana turkce hadiYaptığın işi söyler misin lütfen ben de S23ün yapamayıp İp11 in yapabildiğini merak ediyorum. Ki ben sana Sıfır 11 alma diyorum 11 alma demiyorum biraz da Türkçe öğreteyim sana
ikinci el telefon kullanmak istemiyorum dostum.11 ekranı olsun özellikleri olsun bu fiyata değmez. İlla iphone alıncaksa fiyatına göre 12 hatta 13. 2.el alınabiliyorsa daha iyi daha zam yapmayan vardır belki.
Bütçeni zorla o zaman en az 13 düşün.ogretsene bana turkce hadi
ghostwriterlik yapiyorum dostum biliyo musun ne oldugunu?
sifir alma diyomus pasam.
ikinci el telefon kullanmak istemiyorum dostum.
Madem o kadar büyük iş adamısın git 13 üstü bir şey al. Ben sana mantıklı bir şey yaptırmaya çalışıyorum bu kadar zor değil anlamak.ogretsene bana turkce hadi
ghostwriterlik yapiyorum dostum biliyo musun ne oldugunu?
sifir alma diyomus pasam.
ikinci el telefon kullanmak istemiyorum dostum.
ne is oldugunu ogrenmeden konusma dostum burada )Madem o kadar büyük iş adamısın git 13 üstü bir şey al. Ben sana mantıklı bir şey yaptırmaya çalışıyorum bu kadar zor değil anlamak.
İnternete yazdım öğrendim boomer mısın?ne is oldugunu ogrenmeden konusma dostum burada )
boomerlikle ne alakasi var pasam?İnternete yazdım öğrendim boomer mısın?
Hocam konuyu başından sonuna kadar okudum sizin için veritabanlarında saklanan veriye yazık.boomerlikle ne alakasi var pasam?
is adamligi olarak falan bakiyosun muhabbete