Neler Yeni

En yeni PARDUS sürümü gerçekten bi harika olmuş...

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
şu ana kadar kullandığım en iyi işletim sistemi ubuntu oldu ama cs 2 indirmesi 2 yıl sürdü ve 90fps kasa kasa oynadım ve geri windowsa geçtim

Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
Kendin yaz kendin oyna ve kendin inan :D Eğlenmek güzeldir sonuçta.
dostum bu gercek e imza calismiyor pardusda pardusun bu kadar fanboylugunu yapma artik acinasi haldesin

adamların kendi forumlarinda bile var bir cok konu 10 dklık ınternet arastırması yaparak bulabilirsin:

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Aslında sen kendi konularına bakınca her şeyi tiye alan yaklaşımların ve dalga geçer uslubun nedeniyle ve gerçekleri çarpıtarak aktarman nedeniyle pek dikkate almıyorum seni... Sana şimdi gidip bütün üniversitelerdeki işletim sistemlerini, kamu kurumlarındaki işletim sistemlerini filan kanıtlamaya çalışmak atomu parçalamaktan zordur, niye beni buna zorlamaya çalışıyorsun ki, sen diceğini diyorsun bırak okuyanlar kendileri karar versin.
Dostum lafca üste çıkmak için rahmetli Dr.Einstein'den ne istedin? "önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur" demiş adam, Türkçe bilgini bilemem ama böyle konularda sahte alıntılı konuşacaksan moderatör çağıracağım

Bilmediğimden soruyorum, neden böyle işletim sistemlerini kullanıyorsunuz? Windows ile karşılaştırma ihtiyacı duyuyorsanız sizi Windows yerine bu tip işletim sistemlerini kullanmaya iten ne? Yerliydi bu hatırlıyorum ama bir takım olaylar olmuştu en son sanırım.
beni kendi sistemlerine üye yapmaya çalışmayan, bilgisayarıma istemediğim uygulamayı zorla yüklemeyen, bilgisayarımın saniyelik ekran görüntüsü alan bir sisteme üye olmamasını istemem

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Dostum lafca üste çıkmak için rahmetli Dr.Einstein'den ne istedin? "önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan zordur" demiş adam, Türkçe bilgini bilemem ama böyle konularda sahte alıntılı konuşacaksan moderatör çağıracağım
Dilediğini yapmakta serbestsin, sen tehdit edecen deyu biz bildiğimizi savunmayalım mı? Neden zoruna gitti ki bu konu bu kadar... İstersen konuyu tamamen sildir, benim için no problem, fakat senin bu hazımsızlıkla bir şeyleri örtbas etmek istemen kötü bir alışkanlık doğrusu.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Dilediğini yapmakta serbestsin, sen tehdit edecen deyu biz bildiğimizi savunmayalım mı? Neden zoruna gitti ki bu konu bu kadar... İstersen konuyu tamamen sildir, benim için no problem, fakat senin bu hazımsızlıkla bir şeyleri örtbas etmek istemen kötü bir alışkanlık doğrusu.
pardustan mı windowstan mı şikayet edeyim hangisi daha hızlı

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
pardustan mı windowstan mı şikayet edeyim hangisi daha hızlı
Renkler ve zevkler tartışılmaz derler şimdi sen buna da kızarsın :) Kafana göre takıl, niye bana duymak istemediğin bir cevap yazdırmaya çalışıyorsun ki, gel yaz, oku veya kendi fikrini savun, konuya veya bana tehdit savurmak da nedir...

Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Ali
Steam
Steam ID
aliyasiny65
kendi fikrini savun
savununca mantıklı bi yanıt vermıyorsunkı anca "soyledigin yalan ben hakliyim" yaziyorsun pardus forumdan link atiyoruz e imza calismiyor diyoruz yalan dıyorsun ciddiye alinmayacak asıl ınsan sensin aslında

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
savununca mantıklı bi yanıt vermıyorsunkı anca "soyledigin yalan ben hakliyim" yaziyorsun pardus forumdan link atiyoruz e imza calismiyor diyoruz yalan dıyorsun ciddiye alinmayacak asıl ınsan sensin aslında
Hukuk, kanun der ki; istisnalar kaideyi bozmaz... Yani bir kaç sıkıntı veya sorun o sistemi tamamen mi öldürmek için yeterli kanıttır..? Her zaman çalışmak gerekli, eğer Pardus geliştiricileri bir hata yapmış ise geri dönüşler ile durum düzeltilir, bu her sistem için böle işler. Sen geçerli ve tutarlı şeyler yaz, ben cevap vermesem de zaten haklı isen okunur ve taktir görürsün, illa benden bekleme bunları veya bana "fanboyluk" gibi haksız isnatlarda bulunma.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Şimdi pardus'un çıkış nedenini sana açıklayayım, TÜBİTAK ülkedeki en tepe hizmeti vermeyi ve yüksek teknolojide dışa bağlı ihtiyaçların içten karşılanmasını hedefler, Ulusal Metroloji Enstitüsü en tepede silah ve savunma sanayideki tüm ölçülebilir entegre cihazların denetimini ve kalibrasyonunu üstlenir, Marmara Araştırma Merkezi, kriminoloji, katastrofi, pandemik başta olmak üzere tüm biyolojik ve kimyasal sektörlere numune üretmeyi hedefler, UEKAE ise herhangi bir durumda sistemlere çip,işlemci, dijital, elektronik ve yazılımsal destek altyapısını oluşturmak üzere kurulmuştur. Dışa bağlılığı yok etmek amacıyla, pardusun en temel nedeni işletim sistemi sıkıntısını düzeltmek. Vizyon bu

Komutan Anibal var romalılara kök söktüren, Atatürk onunla ilgili tarihi gerçekleri araştırmış büyük iskenderin kütüphanesinden buraya kadar takip etmiş ve mezarını gebzede olduğu saptamıştır. Atatürk o bölgeyi tübitaka tahsis edilmesi için de İnönüye vasiyet etmiştir. Lakin öyle de olmuştur. Yolun düşerse Büyük General Anibal'ın mezarını ziyaret etmeni öneririm 8 dilde mezar taşı var :)

Pardusun üretilme amacını bu postta yazmamışsın, hedeflemesini yazmamışsın, pardus'un nerde kullanıldığını sadece sağlık bakanlığının sayfasını atabilen bir eleman mı bana gel oku savun diyor? seni tiye almamın sebebi sendeki bilginin 0 olması bilişim vadisindeki beyni yıkanan veletler bile daha bilinçli bu konuda

Doktorlar hakimler denetçiler müşteşarlar e-imza sistemini kullanıyor, e-imzalar bilinmeyen bir şekilde 2 ayda bozuluyor, usbnin incelenmesi ulaştırılması basılıp gönderilmesi 3 ay, e-imzalar'ı hala bir dijital seviyede koruyamadıkları için usbler siber saldırı mı bozdu diye düşünerek geri istiyorlar, kendi yazılımları usbnin hafıza katmanını bozuyor. Geçen yıl bilgemde 56 nanometrelik işlemciyi daha yeni basabildiler, seri üretim olarak da değil. Pentium seviyesinde işcilik, Temiz odaları beyaz kodlu ama özveri yok. Pardus diyorsun e devlet kimlik verileri çalınıyor her yıl üstüste. Pardus bir zamanlar fetonun kullanımındaydı. Neden ses çıkmadı neden her yerden gizlediler 2016-2017 yılları arasında? dünya kamoyuna kötü reklamdı. Neden araplara sattığımız yazılımlarda pardus kullanmadık? neden bilimsel alanda orta doğuya azerbaycan kazakistan gibi ülkelere hizmet verirken pardusu çipleri veya herhangi yerli ve milli değerleri önplanda tutarak satmadık?

Neden Tübitak kendi otomasyon sisteminde java oracle ve windows 7 kullanıyor hala? daha bu yıl w10 a geçtiler madem fevkalade program ben neden dijitalleştirme projelerinde adını duymuyorum?

Gelip burada 7-8 satır komut çalıştırdın diye yerli ve milli övme üzerler insanı, fanboyluk mu? evet bu fanboyluk, her şeye pozitif basarak düzeltemezsin, sağlıksız ilerlemesini sağlarsın,

Hukuğu da senden öğrenecek değiliz, istisnalar kaideyi bozmaz değil, emsali olan her şey haktır. elimizde forumda yazılan konudaki emsal var, yani senin yalancı olduğunu haklı çıkartıyor :) yazılımcıydın şimdi hukukçu oldun birazdan simitçide olursun

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Ali
Steam
Steam ID
aliyasiny65
Yani bir kaç sıkıntı veya sorun o sistemi tamamen mi öldürmek için yeterli kanıttır..? Her zaman çalışmak gerekli, eğer Pardus geliştiricileri bir hata yapmış ise geri dönüşler ile durum düzeltilir, bu her sistem için böle işler.
bu birkaç sorundan daha ote bişey direk destegi yok madem yerli ve milli niye "yerli ve milli" e imza ile calismiyor? daha "yerli ve milli" ürünlerle calismayan "yerli ve milli" isletim sistemine ne dememi bekliyorsun

ben cevap vermesem de zaten haklı isen okunur ve taktir görürsün, illa benden bekleme bunları veya bana "fanboyluk" gibi haksız isnatlarda bulunma.
sen cok taktir gormussun herhalde pardus diye aglayarak. ben senden taktir beklemiyorum zaten ki senin gibi birinden taktir gormeyi bekleyecek kadar düsük bi insan degilim. senin hayatinda gordugun pc kadar benim hizmet verdigim işletmeler var senin windows veya pardus kullanmani umursayacak biri degilim. madem bi iddian var "birçok kurum pardus kullaniyor" altında bende bunun gercek olmadıgını soyledim triggerlanan pardusu babasının malı gibi savunan sensin "haksız isnatlar"?! 6 sayfadir pardus pardus diye agliyorsun linux dunyası ile ilgili zerre bilgin yok hayatında tek kurdugun dagitim pardus onuda yerli ve milli diye pofpoflanarak kurmussun

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Şimdi pardus'un çıkış nedenini sana açıklayayım, TÜBİTAK ülkedeki en tepe hizmeti vermeyi ve yüksek teknolojide dışa bağlı ihtiyaçların içten karşılanmasını hedefler, Ulusal Metroloji Enstitüsü en tepede silah ve savunma sanayideki tüm ölçülebilir entegre cihazların denetimini ve kalibrasyonunu üstlenir, Marmara Araştırma Merkezi, kriminoloji, katastrofi, pandemik başta olmak üzere tüm biyolojik ve kimyasal sektörlere numune üretmeyi hedefler, UEKAE ise herhangi bir durumda sistemlere çip,işlemci, dijital, elektronik ve yazılımsal destek altyapısını oluşturmak üzere kurulmuştur. Dışa bağlılığı yok etmek amacıyla, pardusun en temel nedeni işletim sistemi sıkıntısını düzeltmek. Vizyon bu

Pardusun üretilme amacını bu postta yazmamışsın, hedeflemesini yazmamışsın, pardus'un nerde kullanıldığını sadece sağlık bakanlığının sayfasını atabilen bir eleman mı bana gel oku savun diyor? seni tiye almamın sebebi sendeki bilginin 0 olması bilişim vadisindeki beyni yıkanan veletler bile daha bilinçli bu konuda

Doktorlar hakimler denetçiler müşteşarlar e-imza sistemini kullanıyor, e-imzalar bilinmeyen bir şekilde 2 ayda bozuluyor, usbnin incelenmesi ulaştırılması basılıp gönderilmesi 3 ay, e-imzalar'ı hala bir dijital seviyede koruyamadıkları için usbler siber saldırı mı bozdu diye düşünerek geri istiyorlar, kendi yazılımları usbnin hafıza katmanını bozuyor. Geçen yıl bilgemde 56 nanometrelik işlemciyi daha yeni basabildiler, seri üretim olarak da değil. Pentium seviyesinde işcilik, Temiz odaları beyaz kodlu ama özveri yok. Pardus diyorsun e devlet kimlik verileri çalınıyor her yıl üstüste. Pardus bir zamanlar fetonun kullanımındaydı. Neden ses çıkmadı neden her yerden gizlediler 2016-2017 yılları arasında? dünya kamoyuna kötü reklamdı. Neden araplara sattığımız yazılımlarda pardus kullanmadık? neden bilimsel alanda orta doğuya azerbaycan kazakistan gibi ülkelere hizmet verirken pardusu çipleri veya herhangi yerli ve milli değerleri önplanda tutarak satmadık?

Neden Tübitak kendi otomasyon sisteminde java oracle ve windows 7 kullanıyor hala? daha bu yıl w10 a geçtiler madem fevkalade program ben neden dijitalleştirme projelerinde adını duymuyorum?

Gelip burada 7-8 satır komut çalıştırdın diye yerli ve milli övme üzerler insanı, fanboyluk mu? evet bu fanboyluk, her şeye pozitif basarak düzeltemezsin, sağlıksız ilerlemesini sağlarsın,

Hukuğu da senden öğrenecek değiliz, istisnalar kaideyi bozmaz değil, emsali olan her şey haktır. elimizde forumda yazılan konudaki emsal var, yani senin yalancı olduğunu haklı çıkartıyor :) yazılımcıydın şimdi hukukçu oldun birazdan simitçide olursun
Sana sorsak sen de aynştaynın hocasısındır herhalde :) Şimdi bu giriş cümleleri ile sonraki mezarcılık faaliyetlerin ve sonuç bölümündeki uydurma isnatların hiç uyuşmuyor ve hatta gerçeği de yansıtmıyor. Dahası beni ilgilendirmiyor çünkü sırf karalamak ve tehditkar bir yılan dille yazıyorsun...

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Gökhan
Anca kötülüyorsun, sırf kötülemek için yazıyorsun doğrusu... Asıl sen boş boş yazıyorsun, insan hiç olmaz ise güzel, doğru yönlerine ne kadar düşman olsa da doğru der, sen onu bile demiyorsun. Zaten tüm kamu kurumları ve eğitim odaklı kurumlar kullanıyor, isteseniz de istemeseniz de ileride geliştikçe çok daha fazla sevilecek ve yaygınlaşacak.
Hocam sen neyi anlatıyorsun belediyenin reklam ekranları (ekranlı reklam panoları) bile windows çalıştırıyor. Olsa bile on binde kaç bilgisayarda pardus yüklü olduğunu düşünüyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,606
Üyeler
163,855
Son üye
Zazaday
Top Bottom