Şimdi pardus'un çıkış nedenini sana açıklayayım, TÜBİTAK ülkedeki en tepe hizmeti vermeyi ve yüksek teknolojide dışa bağlı ihtiyaçların içten karşılanmasını hedefler, Ulusal Metroloji Enstitüsü en tepede silah ve savunma sanayideki tüm ölçülebilir entegre cihazların denetimini ve kalibrasyonunu üstlenir, Marmara Araştırma Merkezi, kriminoloji, katastrofi, pandemik başta olmak üzere tüm biyolojik ve kimyasal sektörlere numune üretmeyi hedefler, UEKAE ise herhangi bir durumda sistemlere çip,işlemci, dijital, elektronik ve yazılımsal destek altyapısını oluşturmak üzere kurulmuştur. Dışa bağlılığı yok etmek amacıyla, pardusun en temel nedeni işletim sistemi sıkıntısını düzeltmek. Vizyon bu
Pardusun üretilme amacını bu postta yazmamışsın, hedeflemesini yazmamışsın, pardus'un nerde kullanıldığını sadece sağlık bakanlığının sayfasını atabilen bir eleman mı bana gel oku savun diyor? seni tiye almamın sebebi sendeki bilginin 0 olması bilişim vadisindeki beyni yıkanan veletler bile daha bilinçli bu konuda
Doktorlar hakimler denetçiler müşteşarlar e-imza sistemini kullanıyor, e-imzalar bilinmeyen bir şekilde 2 ayda bozuluyor, usbnin incelenmesi ulaştırılması basılıp gönderilmesi 3 ay, e-imzalar'ı hala bir dijital seviyede koruyamadıkları için usbler siber saldırı mı bozdu diye düşünerek geri istiyorlar, kendi yazılımları usbnin hafıza katmanını bozuyor. Geçen yıl bilgemde 56 nanometrelik işlemciyi daha yeni basabildiler, seri üretim olarak da değil. Pentium seviyesinde işcilik, Temiz odaları beyaz kodlu ama özveri yok. Pardus diyorsun e devlet kimlik verileri çalınıyor her yıl üstüste. Pardus bir zamanlar fetonun kullanımındaydı. Neden ses çıkmadı neden her yerden gizlediler 2016-2017 yılları arasında? dünya kamoyuna kötü reklamdı. Neden araplara sattığımız yazılımlarda pardus kullanmadık? neden bilimsel alanda orta doğuya azerbaycan kazakistan gibi ülkelere hizmet verirken pardusu çipleri veya herhangi yerli ve milli değerleri önplanda tutarak satmadık?
Neden Tübitak kendi otomasyon sisteminde java oracle ve windows 7 kullanıyor hala? daha bu yıl w10 a geçtiler madem fevkalade program ben neden dijitalleştirme projelerinde adını duymuyorum?
Gelip burada 7-8 satır komut çalıştırdın diye yerli ve milli övme üzerler insanı, fanboyluk mu? evet bu fanboyluk, her şeye pozitif basarak düzeltemezsin, sağlıksız ilerlemesini sağlarsın,
Hukuğu da senden öğrenecek değiliz, istisnalar kaideyi bozmaz değil, emsali olan her şey haktır. elimizde forumda yazılan konudaki emsal var, yani senin yalancı olduğunu haklı çıkartıyor
yazılımcıydın şimdi hukukçu oldun birazdan simitçide olursun