En yüksek GHz hangi işlemcide?

Tablet123

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,464
Overclock dahil normal kullanımda en yüksek GHz hangi işlemcide? Benim bildiğim i9 14900KS işlemci 6.2GHz görüyor bundan iyisi de var mı?

Bu 6.2 normal kullanımda mı 400W falan çekiyorsa bu frekans için normal kullanım denmez buna

Teorik olarak bunlar :D
Ben daha çok pratiği merak etmiştim bunları görmek için sıvı azot vs kullanıyorlar genelde, deneme sonrası da anakart çöp oluyor diye hatırlıyorum 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu 6.2 normal kullanımda mı 400W falan çekiyorsa bu frekans için normal kullanım denmez buna
İntelin kendi söylediği turbo hızı bu, kaç W çekiyor bilmiyorum ama intel işlemciyi böyle satıyorsa sıvı azotla falan soğutmamızı beklemiyordur herhalde normal kullanımda da görüyordur.

Ben daha çok pratiği merak etmiştim bunları görmek için sıvı azot vs kullanıyorlar genelde, deneme sonrası da anakart çöp oluyor diye hatırlıyorum 😀

İntelin kendi söylediği turbo hızı bu, kaç W çekiyor bilmiyorum ama intel işlemciyi böyle satıyorsa sıvı azotla falan soğutmamızı beklemiyordur herhalde normal kullanımda da görüyordur.
Hee ben de limitleri zorlanmış hali bu sandım çok iyiymiş o zaman.

Oradaki değerlere bakarsan aslında işin biraz farklı olduğunu görebilirsin. Bunlar rekora oynuyorlar haliyle tek bir çekirdeğe overclock yapıyorlar.
1770681816404.webp

Buldukları en stabil çekirdeğe yapmışlar mesela. Bazen custom sıvı soğutmayla falan bile yapılıyor ilginç frekanslar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,428
Üyeler
189,613
Son üye
stixky
Geri