Ben daha çok pratiği merak etmiştim bunları görmek için sıvı azot vs kullanıyorlar genelde, deneme sonrası da anakart çöp oluyor diye hatırlıyorum![]()
CPU-Z Validator - World Records
CPU-Z VALIDATOR is the world-recognized standard for system analysis & performance validationvalid.x86.fr
Teorik olarak bunlar![]()
İntelin kendi söylediği turbo hızı bu, kaç W çekiyor bilmiyorum ama intel işlemciyi böyle satıyorsa sıvı azotla falan soğutmamızı beklemiyordur herhalde normal kullanımda da görüyordur.Bu 6.2 normal kullanımda mı 400W falan çekiyorsa bu frekans için normal kullanım denmez buna
Hee ben de limitleri zorlanmış hali bu sandım çok iyiymiş o zaman.Ben daha çok pratiği merak etmiştim bunları görmek için sıvı azot vs kullanıyorlar genelde, deneme sonrası da anakart çöp oluyor diye hatırlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İntelin kendi söylediği turbo hızı bu, kaç W çekiyor bilmiyorum ama intel işlemciyi böyle satıyorsa sıvı azotla falan soğutmamızı beklemiyordur herhalde normal kullanımda da görüyordur.
Oradaki değerlere bakarsan aslında işin biraz farklı olduğunu görebilirsin. Bunlar rekora oynuyorlar haliyle tek bir çekirdeğe overclock yapıyorlar.Ben daha çok pratiği merak etmiştim bunları görmek için sıvı azot vs kullanıyorlar genelde, deneme sonrası da anakart çöp oluyor diye hatırlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İntelin kendi söylediği turbo hızı bu, kaç W çekiyor bilmiyorum ama intel işlemciyi böyle satıyorsa sıvı azotla falan soğutmamızı beklemiyordur herhalde normal kullanımda da görüyordur.