Vetiver tabanında muazzam bir odunsu parfüm. benim kullandığım encre noire lalique. Bu linkteki encre noire l'extreme. Bu da vetiver taban ama hafif bir orman kokusu da veriyor. Muazzam bir şey. Redditte falan incelemelerini bulabilirsin tavsiye ediyorlar. Edp olduğu için benim kullandığıma göre çok daha kalıcı.Orijinal midir Cosmoland güvenilir mi? Bir de kalıcılığı vs. nasıl aroması hakkında bilgi verebilir misin?
Tamamdır hocam ben dün sipariş verdim bana daha önce gelir. Orijinal değilse yazarım kargodan teslim almazsın daha kolay iade olur.Tamamdır ben de satın alıyorum. Daha önceden kullanmadığım için orijinal olup olmadığını fark etmem zor olacaktır. Eğer orijinal olmadığını düşünürsen buradan bilgilendirirsen çok mutlu olurum. Ben de iade ederim o şekilde. Saygılar.
Valla bence denenir. İade edilir orijinal değilse. Orijinalse 1 kutu daha alacağım ben. Geçen de 5 litre zeytinyağ aldım 750tl ye rezalet bir şeydi. Yarın gelip iade alacaklar.Fiyatı çok iyi satıcıya takıldım sadece
Ben de redstar kardeşim gibi satıcıya güvenemdim ama sana kargo gelince bilgi verirsen sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
satıcı hakkında yorumları okudum ama hiç iç açıcı bi yorum göremedim 3 5 liradan kaçıp kazık yemek istemiyorum
hocam bende çektim bi tane gelince aydınlatır mısın biziBen de güvenmiyorum sahte çıkma ihtimali var ama iade edebiliyoruz. Haber veririm hepinizi etiketleyip. Evde boş encre noire şişelerinden koleksiyonum var bir bakışta anlarım![]()