Neler Yeni

Endgame XM1R 999tye alınır mı

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Arkadaşlar razer viper mini kullanıyordum daha 1 ay önce almıştım ama elime küçük geldiği için onu satıp daha üst seviye bir şey almak istedim 400e sattım genelde fps oyunları oynuyorum cs valo gibi Endgame XM1R ın fiyatını ilk defa bu kadar düşük gördüm 999tl ye satılıyor şuan onu almam için de bi 2 hafta beklemem gerekiyor sizce fiyatı artar mı? en kısa zamanda almaya mı çalışsam diye düşünüyorum eğer bu fiyatta durur diyorsanız yaklaşık 400tlye steam hesabıma oyun dizmeyi düşünüyorum(şuan elimde rival 3 wireless var sensörleri hiç hoşuma gitmiyor bi bozukluk var anlamadım ama o kadar da kötü değil sadece fps oyunları oynanmıyor)

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

egebaranakk0

80+ Silver
Arkadaşlar razer viper mini kullanıyordum daha 1 ay önce almıştım ama elime küçük geldiği için onu satıp daha üst seviye bir şey almak istedim 400e sattım genelde fps oyunları oynuyorum cs valo gibi Endgame XM1R ın fiyatını ilk defa bu kadar düşük gördüm 999tl ye satılıyor şuan onu almam için de bi 2 hafta beklemem gerekiyor sizce fiyatı artar mı? en kısa zamanda almaya mı çalışsam diye düşünüyorum eğer bu fiyatta durur diyorsanız yaklaşık 400tlye steam hesabıma oyun dizmeyi düşünüyorum(şuan elimde rival 3 wireless var sensörleri hiç hoşuma gitmiyor bi bozukluk var anlamadım ama o kadar da kötü değil sadece fps oyunları oynanmıyor)
Dostum xm1r 1k için çok gereksiz sensörleri kafi ancak tavsiye etmem onun yerine hk gaming mira s lerden al pixart 3370 sensörleri var xm1r a göre daha hafif daha kullanişli

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Dostum xm1r 1k için çok gereksiz sensörleri kafi ancak tavsiye etmem onun yerine hk gaming mira s lerden al pixart 3370 sensörleri var xm1r a göre daha hafif daha kullanişli
cahil sin sen xmr1 goattır
Mesaj otomatik birleştirildi:

shape olarak falan çok iyi miralarda bazı kronik sorunlar var

xmr1 dünyanın en iyi kablolu mouseudur trde swarcow diye biri var videosunu izle fiyat mukkmel tabikide alınrı

egebaranakk0

80+ Silver
cahil sin sen xmr1 goattır

shape olarak falan çok iyi miralarda bazı kronik sorunlar var

xmr1 dünyanın en iyi kablolu mouseudur trde swarcow diye biri var videosunu izle fiyat mukkmel tabikide alınrı
Cahil mi puahahahhdd 1k bandina kablolu mouse mu alsin ala cahil , swarcow en iyi fiyat bandinda alinabilecekleri listelediğinde xm1r bu fiyat bandinda tavsiye edilmediğini söylüyor

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Emir
3360 var mira s lerde benim bildiğim. Önerim Sirius M Ultra 3360 Sensör 54Gram Ağırlık Çok iyi Şuan kendim kullanıyorum.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cahil mi puahahahhdd 1k bandina kablolu mouse mu alsin ala cahil , swarcow en iyi fiyat bandinda alinabilecekleri listelediğinde xm1r bu fiyat bandinda tavsiye edilmediğini söylüyor
kablolu tercih ediyorum hocam kablosuzlar pil açısından çok ağırlık yapıyor rahat edemiyorum

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Emir
Pardon hocam düzeltiyorum 3360 ama mira s ler daha güzel küçük ve ele miss gibi oturuyor tam bi fps mouse u
Bence Sirius M Ultra alınabilir 54gram 9 gram fark için alınır. Özellikleri aynı.

egebaranakk0

80+ Silver
kablolu tercih ediyorum hocam kablosuzlar pil açısından çok ağırlık yapıyor rahat edemiyorum
Hocam mira s veya sirius m al 350 - 400 lira bandinda ve gayet iyi bi sensörü var

Bence Sirius M Ultra alınabilir 54gram 9 gram fark için alınır. Özellikleri aynı.
Olabilir hocam ama mira s in shape i çok güzel sırf bu yüzden alinir

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Hocam mira s veya sirius m al 350 - 400 lira bandinda ve gayet iyi bi sensörü var

Olabilir hocam ama mira s in shape i çok güzel sırf bu yüzden alinir
350 400 lira bandında demişsiniz hocam ama 1200 den aşağı göremedim

egebaranakk0

80+ Silver
350 400 lira bandında demişsiniz hocam ama 1200 den aşağı göremedim
İkinci el sıfır hocam zamaninda amazon 110 tl ye satti forumdan alan arkadaşlar sahibindende 400 liraya sifir olarak satiyorlar

Ki bende satabilirim istersen mira s var kutulu 4-5 kere kullandim

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
İkinci el sıfır hocam zamaninda amazon 110 TL ye satti forumdan alan arkadaşlar sahibindende 400 liraya sifir olarak satiyorlar

Ki bende satabilirim istersen mira s var kutulu 4-5 kere kullandim
kaça verirsiniz hocam ona göre bi düşüneyim pek alma taraflısı değilim ama hyperx pulsefire haste wireless(fiyat düşerse) veya xm1r alıcam galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,070
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom