Açıkçası g pro dan geçiş yapmak bana mantıklı gelmediMerhaba ben kuzenimin Xm1r mouse u ile Benim G Pro Wireless ımı takaslamayı düşünüyorum sizce mantıklı mı artık sıkıldım G Pro dan Elim 18x9 Palm tutuyorum
bilmiyorum hocam g pro dan geçen herkes güzel diyordu ama bende karar veremedim.Açıkçası g pro dan geçiş yapmak bana mantıklı gelmedi
Daha güzel gelmeye başladı bana.Açıkçası g pro dan geçiş yapmak bana mantıklı gelmedi
xm1r ne kadar kullanılmıs durumu nasıl foto atarmısın? bide g pro fotosuMerhaba ben kuzenimin Xm1r mouse u ile Benim G Pro Wireless ımı takaslamayı düşünüyorum sizce mantıklı mı artık sıkıldım G Pro dan Elim 18x9 Palm tutuyorum
xm1r ne kadar kullanılmıs durumu nasıl foto atarmısın? bide g pro fotosu
yada g pro yu satıp üstüne 500 600 daha ekleyip superlight alma şansım var.XM1R daha iyi bir ürün ancak G Pro wireless'İn wireless rahatlığı vs ben olsam değiştirmezdim. Profesyonel bir oyuncu değilsem.
Ama ikilemde kalıyorsanız değişin gitsin.
İkisininde hiçbir sıkıntısı yok.g pro sıkıntısı varmı? kuzenim dedin ya kuzenlerine gidip mouse a bakma imkanın varmı? sorunlu mu diye
Profesyonel oyuncu olmaya yakınım takım seçmelerine gireceğim.XM1R daha iyi bir ürün ancak G Pro wireless'İn wireless rahatlığı vs ben olsam değiştirmezdim. Profesyonel bir oyuncu değilsem.
Ama ikilemde kalıyorsanız değişin gitsin.
g pro yu sat lamzu atlantis alyada g pro yu satıp üstüne 500 600 daha ekleyip superlight alma şansım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisininde hiçbir sıkıntısı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Profesyonel oyuncu olmaya yakınım takım seçmelerine gireceğim.
Hocam lamzu 2000 TL civarı 1900 e satan arkadaşım var ama bütçe el vermiyor 1300 e superlight alacağım galiba.g pro yu sat lamzu atlantis al
2. el mi alcaksın?Hocam lamzu 2000 TL civarı 1900 e satan arkadaşım var ama bütçe el vermiyor 1300 e superlight alacağım galiba.
Evet hocam.2. el mi alcaksın?
bence öyle yapEvet hocam.