Endorfy Thock TKL Kailh Red mi Redragon Aryaman K569

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Ben 100% seviyorum keyfine kalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ikisi de uzun götürür dimi boşuna fazla para vermeyelim

Götürür knk benim markası olmayan klavye bile kaç yıldır götürüyor. Zaten bi süre sonra bozulsunda değiştiriyim dicen.
sağol knk adamsın normalde sende biliyorsun kulaklık alacaktım sabah pcyi tamir ederken klavyenin kablosunu bağladığım için çalışabildiğini görünce almak zorunda olduğumu anladım

hotswap olmayan mekanik klavye almayin. bu durumda ikisini de almayin. bundan 7-8 yil once razerin kaihl switchli tkl klavyesini almistim. bazi tuslar 3-5'li kombo yapiyordu. daha hayatta bulasmam.

hotswap olmayan mekanik klavye almayin. bu durumda ikisini de almayin. bundan 7-8 yil once razerin kaihl switchli tkl klavyesini almistim. bazi tuslar 3-5'li kombo yapiyordu. daha hayatta bulasmam.
kanka bedava diye alıyorum zaten normalde almam kampanyayla beleşe gelecek biri diğerine de max 300 falan veriyorum

hocam bence bu indirimleri ihtiyaciniz olan bir urunu uyguna getirmek icin kullanin. al sat yapacaksaniz ona birsey diyemem.

hocam bence bu indirimleri ihtiyaciniz olan bir urunu uyguna getirmek icin kullanin. al sat yapacaksaniz ona birsey diyemem.
can hocam 15k borcum var ne indirimi direkt beleşe gelirse alırım kafasındayım

Arkadaşlar iyzico kampanyasıyla bu ikisinden birisini alacağım uzun yıllar götürsün istiyorum sizce hangisi daha kaliteli ve hissiyatlıdır
Endorfy linki:https://www.gaming.gen.tr/urun/5522...-kablolu-siyah-gaming-klavye-ey5a003/#reviews
Redragon linki:https://www.gaming.gen.tr/urun/5125...-switch-mekanik-turkce-kablolu-gaming-klavye/
İkiside ortalama bir klavye ben 1300lük olanı alırım , 100 liraya falan halledersiiniz ellinizde bulunsun en azından

Geri