HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 11,986
Al. Bunun pompası ızgaralı imiş güzel görünüyorEvde 2500e fractal celcius 360 aldım bunu da alsam mı
Al. Bunun pompası ızgaralı imiş güzel görünüyorEvde 2500e fractal celcius 360 aldım bunu da alsam mı
Evde 2 soğutucu kalsın alayım dimiAl. Bunun pompası ızgaralı imiş güzel görünüyor![]()
Evde fractal 360 celcius var 2500e almıştım bunu da alım mi kalsın mi evdeSen bilirsin ben beğenerek kullanıyorum.
Koleksiyonmu yapıyorsunEvde fractal 360 celcius var 2500e almıştım bunu da alım mi kalsın mi evde
Yani uygun diye için ısındı çok ta istediğim bir modeldi fractal almasam alırdım fractal 360 şuan tr de satışı bile yok zor bulunan nadir modelKoleksiyonmu yapıyorsunsen bilirsin knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Izgara çıkık halı 420 mm
Alıntıyı görüntüle
Yok gibi ufak fark var 2-3 derece daha serin enermaxamd için arctic lf 3 420mm ile aralarında ne kadar performans farkı vardır ?
360 mm versiyonu ise iyiymiş daha bunun 420 mm versiyonu var ama ona uygun kasa bulmak çok pahalı sanırım 360mm destekleyen kasa + bunu alacağım ya da bi manyaklık yapıp aldığım 360lık kasayı delcem vbYok gibi ufak fark var 2-3 derece daha serin enermax
Knk eskilerimde 1 modilinde pompa tikaniyordu bu versiyonlarında yok.eski kalitesi yok diyolar fan sesi yapıyor diyolar kullananlardan yorum bekliyorum
Bendeki 420360 mm versiyonu ise iyiymiş daha bunun 420 mm versiyonu var ama ona uygun kasa bulmak çok pahalı sanırım 360mm destekleyen kasa + bunu alacağım ya da bi manyaklık yapıp aldığım 360lık kasayı delcem vb
420 ye uygun kasa bulsam almak isterdim de kasalar 7k dan başlıyor en ucuzu lancool III galiba o da 5.6kKnk eskilerimde 1 modilinde pompa tikaniyordu bu versiyonlarında yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bendeki 420![]()