Merhaba, aşağıdaki iki psu'dan birini almayı düşünüyorum enermax 1200w olmasına rağmen fiyatı çok uygun geldi.
Raijintek markasının iyi olduğu biliyorum ama Enermax'ı duymadım, aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz ?
www.gaming.gen.tr
www.teknobiyotik.com
Raijintek markasının iyi olduğu biliyorum ama Enermax'ı duymadım, aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz ?
Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…
Raijintek Cratos ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 Full Moduler ATX Güç Kaynağı (RJ-0R30B00007) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }