🔥İndirim ENERMAX Revolution D.F. X 1350W 5.899 TL / 1650W 7.199 TL

rahat sıağr hocam 220mm desteği var benim kasada psu ön konumda ve farklı açılandırmada olduğu için öyle maalesef
Anladım, teşekkür ederim.
Yine de alıp almama konusunda kararsızım şu ürünü, bütçeye göre baya uygun tercih ama nedense bi' tık kalitesiz hissiyatı var.

1350w ihtiyacım yok ama beyaz rengi olsa alırdım.

iyzico %10 geri ödemesi de var 1350w 80+ gold hem de Enermax 5.400tlye geliyor aşırı iyi

hiç gereği yokken aldık 1 tane... demek bir de buna göre sistemimiz olsa? dimi dimi dimi

Sabahtan beri stok bitsin de alamıyım diye bekliyorum en son dayanamadım 1350W olanı yapıştırdım.

Iyzıco dan 590 TL, parolapara dan 400 TL iade geldi totalde 4910 TL ye almış oldum.

MSI A650GF kullanıyordum, 3080 e rahat yetiyordu ama bu fiyatı görünce dayanamadım.
A650bn var bendede 5070ti alacam min 700w diyor degismeli miyim snece alinir mi bu

Ben aldım 589 tl geri ödeme geldi. Onunlada digital göstergeli thermalright kule tipi soğutucu aldım, 409 tl ye gelmiş oldu.

IMG_0297.png

650w psum var yuk altinda sorun yasarmiyim ona gore bende alicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardimci olabilecek yok mu ona gore alacam

Son düzenleme:
Enermax bilindik marka ama neden 10 yıl garanti vermemiş bu kısım biraz soru işareti yarattı. ömürlük psu diyorsak 10 yıl garanti vermesini beklerim

ilginç, çünkü çoğu top seviye marka üst seviye ürünlerinde 10 yıl garanti veriyor, bir marka bir ürüne 10 yıl garanti veriyorsa o ürüne güvenirim burada sadece 2 yıl birebir değişim sonra, sonrası yok bilemiyorum. iyi araştırılması lazım

A650bn var bendede 5070ti alacam min 700w diyor degismeli miyim snece alinir mi bu
evet ama bu da fazla gelir, onu da belirtelim. 850 de yeter. bu da geleceğe yönelik iyi olur herhalde. şuan çok fazla ama tabi.
Alıntıyı görüntüle
650w psum var yuk altinda sorun yasarmiyim ona gore bende alicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardimci olabilecek yok mu ona gore alacam
750w safespot 850w sweetspot. 1350 fazla fazla şuan ama fiyat insanı cezbediyor. burda sizin ihtiyaç 850w diyebiliriz. benim hiç ihtiyacım yok evde 850w (High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1) var aldım yatıyor. bunu da sistem toplarım diye aldım yatacak. siz fırsat ile ihtiyacı ayırt edin, kısaca bundan daha uyguna kaliteli varsa 850w, yoksa bu diyebiliriz. kişisel görüşümdür

Enermax bilindik marka ama neden 10 yıl garanti vermemiş bu kısım biraz soru işareti yarattı. ömürlük psu diyorsak 10 yıl garanti vermesini beklerim

ilginç, çünkü çoğu top seviye marka üst seviye ürünlerinde 10 yıl garanti veriyor, bir marka bir ürüne 10 yıl garanti veriyorsa o ürüne güvenirim burada sadece 2 yıl birebir değişim sonra, sonrası yok bilemiyorum. iyi araştırılması lazım
Globalde 10 yıl garantisi var Corsair gibi, Türkiye'de herhangi bir ürüne 2 yıldan fazla garanti verilemiyor yasa gereği. Açıp kapatabileceğin 0 rpm özelliği yok ve bazıları yükte belirli aralıklarla (her 60sn gibi) fanın çok yüksek rpm'de çalıştığın yazmış Amazon'da. Fsp Hydro GT v Raijintek Cratos de vardı bu baya rahatsız edici oluyor. Ben 7 yıllık rm850x'imi emekli edecektim de bu fan olayı düşündürdü beni alan arkadaşlar fan olayının nasıl olduğunu yazabilir mi?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,583
Üyeler
173,998
Son üye
omrxedOmer
Geri