Neler Yeni

Enermax 1650W 80+ Gold Full Modüler PSU - 7.199 TL / 1350W modeli ise 5.899 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
berhan
ho
Hocam, coil whine ile ilgili, benim kartta da var çok az ama işte rahatsız ediyor, sırf bunun için bile alabilirim
hocam psu degisince cw azalacak/gidecek garantisi yok haberiniz olsun.

cw sesini 60 fps sabitlenmis vsync acik duyuyordum simdi anlasilmiyor bile. furmarkta fps limitsiz biraz duyuyorum eskinin 60 fps vsync acik halinden daha az geliyor.

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Selami kaplan
ho

hocam psu degisince cw azalacak/gidecek garantisi yok haberiniz olsun.

cw sesini 60 fps sabitlenmis vsync acik duyuyordum simdi anlasilmiyor bile. furmarkta fps limitsiz biraz duyuyorum eskinin 60 fps vsync acik halinden daha az geliyor.

Biliyorum hocam, ama işte psu kaliteli olunca daha stabil voltaj verince, titreşimi azalmasına yardımcı oluyor bobinlerde.

Sağolasın tekrardan, ben biraz araştırayım.

Craps

80+
Bu indirim iki kere açılmış ama orada konuşanlar ile burada konuşanlar aynı değil ondan buraya da fikir danışmak adına soruyorum
1350w olanı alacaktım ama tier listten baktığımda b tier koymuşlar bende ikinci elden garantili corsair hx1200w 80+ plat buldum 5.5kya. Tek kafamı kurcalayan bunda atx 3.x olması yoksa gidip direkt corsairi alıcam. Atx 3.x için almaya değer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
berhan
Bu indirim iki kere açılmış ama orada konuşanlar ile burada konuşanlar aynı değil ondan buraya da fikir danışmak adına soruyorum
1350w olanı alacaktım ama tier listten baktığımda b tier koymuşlar bende ikinci elden garantili corsair hx1200w 80+ plat buldum 5.5kya. Tek kafamı kurcalayan bunda atx 3.x olması yoksa gidip direkt corsairi alıcam. Atx 3.x için almaya değer mi?
sizin durum sanki sifir egea mi yoksa ayni paraya 2. el mercedes durumu gibi hocam :LOL: acikcasi ben her zaman sifir yeni olani tercih ederdim.

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,384
İsim
efe araci
2. el psu ve sıvı soğutmayı garanti olsa bile pek önermem B tier psu çok çok yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
berhan
buarada benim gibi merak eden varsa, enermaxa mail gonderdim. kutudan cikan 2x 8pinden 12vhpwr kablosunu sordum. bu kabloyu tersine kullanmak, gpu kablolarinin daha az kalabalik olmasini istemistim.

bu kablo ilerde daha fazla guc isteyebilecek (2 adet 12vhpwr girisli) gpular icin konulmus. tersine kullanim icin tasarlanmamis.

Drsağbırakmayan

80+ Silver
psu geldi kurulumu yaptım 1350w modelin.

6800xt ekran kartı kullanıyorum. coil whine vardı ekran kartında. yeni psu ile inanılmaz azaldı. önceki psu 6 yaşında raidmax cobra 800w 80+ gold C tier bir psu idi.

gpu için 8 pinden 6+2 pine tek kablolu beklemiştim ama kabloların ucu 2'ye ayrılıyor. ekran kartının her iki girişini de ayrı kablolardan aldığım için boşu boşuna şişman görüntü oluyor.
Hocam Güle güle kullanın.
Bende 6800XT var CW sesi var yüksek FPS (100-120 üzeri bariz çok belli) 60 FPS ile oynuyorum fazla rahatsız etmiyor PSU da da var CW benim sizin yorumu görünce bende PSU değiştireyim diye düşündüm bende ki FSP 750W silver

Craps

80+
sizin durum sanki sifir egea mi yoksa ayni paraya 2. el mercedes durumu gibi hocam :LOL: acikcasi ben her zaman sifir yeni olani tercih ederdim.
2. el psu ve sıvı soğutmayı garanti olsa bile pek önermem B tier psu çok çok yeterli.
Hocam 2022 faturalı temiz kullanılmış bir cihaz eski olsaydı bende şey yapardım corsairin hx serisinin platlarında 10 yıl garanti mevcut ondan A+ ile B tier arasında kaldım. Kafamı çok çeliyor. Birde dediğim gibi atx 2.x ile 3.x muhabbeti var

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
berhan
Hocam 2022 faturalı temiz kullanılmış bir cihaz eski olsaydı bende şey yapardım corsairin hx serisinin platlarında 10 yıl garanti mevcut ondan A+ ile B tier arasında kaldım. Kafamı çok çeliyor. Birde dediğim gibi atx 2.x ile 3.x muhabbeti var
hocam 12vhpwr girisli ekran karti alirsaniz ileride kablo cirkinliginden kurtulacaksiniz oyle de dusunun. benim kart acikcasi bu 2x8 pin kablolarla gozume hos gelmiyor. degistiresim var ama daha fazla performansa ihtiyacim yok iste, bosa masraf olacak. ben uzatma gpu kablosu baglarim diyorsaniz orasi ayri tabii.

Hocam Güle güle kullanın.
Bende 6800XT var CW sesi var yüksek FPS (100-120 üzeri bariz çok belli) 60 FPS ile oynuyorum fazla rahatsız etmiyor PSU da da var CW benim sizin yorumu görünce bende PSU değiştireyim diye düşündüm bende ki FSP 750W silver
oynadigim moba bir oyun var, deneme modunda 500 fps gordugum oluyor o zaman cok bariz eski cw sesi geliyor. normal oyunda 200-250 fpsde falan cok daha azaliyor. bana yuzde yuz faydasi oldu diyemem ama yardimci oldu. hikayeli oyunlarda 60 fps sabit zaten problem yok.

Top Bottom