🔥İndirim ENERMAX Revolution D.F. X 1350W 5.899 TL / 1650W 7.199 TL

evet ama bu da fazla gelir, onu da belirtelim. 850 de yeter. bu da geleceğe yönelik iyi olur herhalde. şuan çok fazla ama tabi.

750w safespot 850w sweetspot. 1350 fazla fazla şuan ama fiyat insanı cezbediyor. burda sizin ihtiyaç 850w diyebiliriz. benim hiç ihtiyacım yok evde 850w (High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1) var aldım yatıyor. bunu da sistem toplarım diye aldım yatacak. siz fırsat ile ihtiyacı ayırt edin, kısaca bundan daha uyguna kaliteli varsa 850w, yoksa bu diyebiliriz. kişisel görüşümdür
650w beni idare eder mi? peki 5070tida yoksa kesin mi degistireyim

Globalde 10 yıl garantisi var Corsair gibi, Türkiye'de herhangi bir ürüne 2 yıldan fazla garanti verilemiyor yasa gereği. 0 rmp özelliği yok ve bazıları yükte belirli aralıklarla (her 60sn gibi) fanın çok yüksek rpm'de çalıştığın yazmış Amazon'da. Fsp Hydro GT v Raijintek Cratos de vardı bu baya rahatsız edici oluyor. Ben 7 yıllık rm850x'imi emekli edecektim de bu fan olayı düşündürdü beni alan arkadaşlar fan olayının nasıl olduğunu yazabilir mi?
Bildiğim kadarıyla DustFree teknolojisi nedeniyle fanlar birkaç saniye boyunca ters yönde yüksek rpm'lerde çalışmasından dolayı ses yapıyor,

Globalde 10 yıl garantisi var Corsair gibi, Türkiye'de herhangi bir ürüne 2 yıldan fazla garanti verilemiyor yasa gereği. 0 rmp özelliği yok ve bazıları yükte belirli aralıklarla (her 60sn gibi) fanın çok yüksek rpm'de çalıştığın yazmış Amazon'da. Fsp Hydro GT v Raijintek Cratos de vardı bu baya rahatsız edici oluyor. Ben 7 yıllık rm850x'imi emekli edecektim de bu fan olayı düşündürdü beni alan arkadaşlar fan olayının nasıl olduğunu yazabilir mi?
Yo veriliyor Asus türkiye üst seviye (strix ve thor serisi psularına) 10 yıl garanti veriyor resmi olarakta doğrulattım. bende 2 yıl garanti sonrası bakmazlar diye düşünüyordum asus tr ekibi 120 ay penta süreci yürütüyor bilgisini aldım.

Zamanında bi Core Reactor aldık ne eskiyor ne eksik kalıyor PSU olayını unutturdu :ROFLMAO:

0 RPM nasıl yok? sitesinden de mi bakmadınız arkadaş

kartın modelini demek istedim. marka olarak msi kendi ekran kartlarına 850 öneriyor. sizdeki kartın da marka sitesinde ne öneriyorsa uymak lazım
Palit gamerock

Yo veriliyor Asus türkiye üst seviye (strix ve thor serisi psularına) 10 yıl garanti veriyor resmi olarakta doğrulattım. bende 2 yıl garanti sonrası bakmazlar diye düşünüyordum asus tr ekibi 120 ay penta süreci yürütüyor bilgisin

0 RPM nasıl yok? sitesinden de mi bakmadınız arkadaş
Doğrusu açıp kapatabileceğin 0 rpm yok. %40 kullanıma veya sıcaklığa göre fanlar çalışıyor yazmış sitesinde

Amazonda biri bazen fanlar son hızda çalışıp çok ses yapıyor yazmış.

Doğrusu açıp kapatabileceğin 0 rpm yok. %40 kullanıma veya sıcaklığa göre fanlar çalışıyor yazmış sitesinde

Amazonda biri bazen fanlar son hızda çalışıp çok ses yapıyor yazmış.
Ona bakarsan dünyadaki tüm GPU larda da 0 RPM yok sonuçta belli bir derecenin üstünde onlarda otomatik çalışıyor.

PSU da fan switch e ne gerek var? hiç bir top tier PSU da göremezsin misal ROG Thor 1600W Titanium, sence 0rpm için tuş isteseler koyamazlarmıydı??

1350w olanı alacaktım ama tier listten baktığımda b tier koymuşlar bende ikinci elden garantili corsair hx1200w 80+ plat buldum 5.5kya. Tek kafamı kurcalayan bunda atx 3.x olması yoksa gidip direkt corsairi alıcam. Atx 3.x için almaya değer mi?

Son düzenleme:
1350w olanı alacaktım ama tier listten baktığımda b tier koymuşlar bende ikinci elden garantili corsair hx1200w 80+ plat buldum 5.5kya. Tek kafamı kurcalayan bunda atx 3.x olması yoksa gidip direkt corsairi alıcam. Atx 3.x için almaya değer mi?
HX serisi muazzam ötesi kaliteli fakat eski bir seri, böylesine büyük wattlarda eski seri ATX 3.0 olmayan bir PSU almazdım çünkü 1200W 7-8 sene arkana bakmadan götürebilecek bir değer haliyle yakında 600W üstü GPU ları da görmeye başladığımız zaman eski 6+2 PCI kabloları sıkıntı çıkarabilir, daha AMD tam olarak yeni standartlara ayak uyduramadı o da ayak uydurursa yeni nesillerde hepten ATX 3.0 standart olabilir.

Bu arada tier list olayına takılma. İncelemelerde PSU nun platinium seviyesinde verimlilik sunduğu ve iç yapısının çok kaliteli olduğu belirtiliyor, zaten %100 japon kapasitör bir PSU ne kadar kalitesiz olabilir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,882
Üyeler
183,179
Son üye
ensr
Geri