Neler Yeni

Enes Batur Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Enes Batur'dan önce PewDiePie'ı izliyordum, Enes Batur'u sonradan gördüm. Şunu söyleyebilirim, Enes Batur = PewDiePie'ı taklit eden bir youtuber. Şu an pek benzemiyorlar ancak oyun yıllarında tıpa tıp aynı hareketleri yapıyordu, benzer videoları çekiyordu.
Knk tr'deki cogu YouTuber oyle degilmi iceriklerini hep yabanci ulkeden alip tipa tip aynisini yapiyorlar

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,022
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
dostum taklit değil buna konsept deniyor ve enes baturu bırak videosunda dediği gibi bunu türkiyedeki tv programlarıda yapıyor yani yabancı ülkeden konseptini büyük meblalarla alıp ülkemizde sunmak ve bence bu kötü bir şey değil işini iyi yapıyorsa güzel bir şey
Tamam Enes Batur'a soralım, PewDiePie'ın yarattığı konseptleri kaç TL'ye almış. Bence nereden baksan 0 TL'ye (ç)almıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk tr'deki cogu YouTuber oyle degilmi iceriklerini hep yabanci ulkeden alip tipa tip aynisini yapiyorlar
Evet, bu yüzden YouTube Türkiye'deki bir çok kanalı sevmiyorum, özgün içerik üreten çok sayılı kanal mevcut.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
bana göre şişirilmiş boş bir oksijen israfı
ama isteyen sever isteyen sevmez renkler ve zevkler tartışılmaz
aynen dostum herkes istediği şekilde düşünür fakat bence bu lafları o adama yazanlarında empati yapıp yazması gerekli bu kadar büyük bir ün ü herkes kolay kolay kaldıramaz bir düşünsene neredeyse her gün binlerce küfür kötü yorum okuduğunu yani bununla başa çıkmak sanıldığı gibi kolay değil psikolojiyi bile bozar

Efe_Tkn

80+ Bronze
aynen dostum herkes istediği şekilde düşünür fakat bence bu lafları o adama yazanlarında empati yapıp yazması gerekli bu kadar büyük bir ün ü herkes kolay kolay kaldıramaz bir düşünsene neredeyse her gün binlerce küfür kötü yorum okuduğunu yani bununla başa çıkmak sanıldığı gibi kolay değil psikolojiyi bile bozar

haklısın ama 13 milyon abone olan birinin en az 500 bin 1 milyon hateri vardır

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Tamam Enes Batur'a soralım, PewDiePie'ın yarattığı konseptleri kaç TL'ye almış. Bence nereden baksan 0 TL'ye (ç)almıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, bu yüzden YouTube Türkiye'deki bir çok kanalı sevmiyorum, özgün içerik üreten çok sayılı kanal mevcut.
dostum youtube da para ile konsept olayı işlese dediğin gibi parasını verip almamışsa bu çalmak olurdu ayrıca böyle bir şey olsaydı ve enes batur çalsaydı bu kadar başarılı olup ünlenebilirmiydi ? youtuber ların neredeyse hepsi aynı şeyi yapıyor ve dediğim gibi bırak youtube u tv deki birçok programda aynı şekilde konsept.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Arkadaşlar dün attığı şu videoyu izledim
ben açıkçası enes baturu bir kaç sene önce oyun videolarını eğlenceli bulduğumdan izliyordum buna isteyen laf eder isteyen etmez umrumda olmaz ben özgür bir iradeye sahibim ancak şuan yaptığı videoları beğenmiyorum fakat evet kanalına aboneyim bakıyorum da ara sıra hoşuma giderse izliyorum ben enes baturun hater tayfasını gerçekten hiç sevmiyorum çünkü arkadaşlar bu adama karşı doğruya doğru büyük bir çekememezlik var ülkede hele hala bot diyen tayfalar var onlara zaten bir şey demiyorum adamın kaç tane plaketi var neyse yani dediğim gibi bir youtuber ı sevmezsin anlarım ozaman izleme yani kardeşim neden durduk yere adamın başarısına laf edip çekemiyorsun? yani ben böyle düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?
(bu arada böyle bir konu açmak yasak ise kaldırırım)
Kadına tam anlamıyla haksız diyemem ama haklıda diyemem biraz saçmalamış ama enes içinde güzel içerik olmuş :D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
haklısın ama 13 milyon abone olan birinin en az 500 bin 1 milyon hateri vardır
ben o kadar az olduğunu düşünmüyorum adamın 13 milyon seveni var diyelim emin ol yarısı kadarda sevmeyeni vardır

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Hater ne

Birde 20 yaşında olabilir ama beyin yaşı 5

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
Arkadaşlar dün attığı şu videoyu izledim
ben açıkçası enes baturu bir kaç sene önce oyun videolarını eğlenceli bulduğumdan izliyordum buna isteyen laf eder isteyen etmez umrumda olmaz ben özgür bir iradeye sahibim ancak şuan yaptığı videoları beğenmiyorum fakat evet kanalına aboneyim bakıyorum da ara sıra hoşuma giderse izliyorum ben enes baturun hater tayfasını gerçekten hiç sevmiyorum çünkü arkadaşlar bu adama karşı doğruya doğru büyük bir çekememezlik var ülkede hele hala bot diyen tayfalar var onlara zaten bir şey demiyorum adamın kaç tane plaketi var neyse yani dediğim gibi bir youtuber ı sevmezsin anlarım ozaman izleme yani kardeşim neden durduk yere adamın başarısına laf edip çekemiyorsun? yani ben böyle düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?
(bu arada böyle bir konu açmak yasak ise kaldırırım)
Enes Batur'a saygı duyuyorum. Haterlarını da tayfasını da sevmiyorum. Haterlar objektif eleştirmiyor, tayfası da fanatik bir şekilde seviyor. Onun dışında kamera önünde bir insan olduğu için, nasıl annemiz babamız bizi yetiştiriyorsa, ekran başında saatlerce enes batur izleyen bir çocuk da enes baturdan etkilenip ona özeniyor. Cıvık hareketlerini ve davranışlarını da haliyle alıyor çocuklarımız. Ailenin, çocuğu düzgünce yetiştirmesi lazım, çocuğun da böyle insanlara fazla maruz kalmaması lazım. Ne de olsa ağaç yaşken eğilir.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ortaokul zamanımda falan bazen bunun oyun videolarını izlerdim, Minecraft ve happy wheels videolarını falan. Bu videolar bitince de izlemeyi bıraktım.

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
"Hater" denilen insanların çoğu aslında nefret değil, haz etmeme durumu yaşıyor. Bunun sebebi de ilgi alanı farkı. Çünkü insanın işine yarıyacak - sanat,kültür,psikoloji,sağlıklı yaşam,güzelleşme - içeriklerin arayışında. Enes' in ergen çağına ait birkaç videoyu izleyip böyle bir düşünce içine giren ve algı oluşturan insanlar bunu kolonileştirdi. Onun bu tarz videolar çekme zorunluluğu yok. Tek tavsiyem zaman zaman eğlenceden ziyade ciddiyet içerikli videolar atman yahut bu olayları "bakış açısı farkı " diye düşünüp takmaman.

Top Bottom