Neler Yeni

Enes Batur Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Efe_Tkn

80+ Bronze
bence kazandığı herşeyi hak ediyor bu kadar emek vermiş gerisi tabi gelir ama kişisel olarak fazla sevmiyorum ama kazandığını hakediyor

gereksiz küfürler,klipte arabalar,ülkedeki iyi youtuberlerin hepsine iğrenç challengelerini saldı alper rendeyi çok severim enes baturun ***** ve gereksiz challengeleri izleniyor diye karanlık tarafa geçti ve boş hareketler izleyicilerini hiç düşünmemesi paranın kölesi olmuş ve itici tavırları saçma saçma herkese küfür etmesi diss'e tapki verirken bile küfür ediyor kısacası oksijen sirafı bir gereksiz ara sıra bot olup olamıyacağını düşünüyorum iyi diyenler abonesindednir abonesinin 3 katı kadar hateri var ara sıra acaba botmu bastı diye bir düşünce gelmiyor değil.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
gereksiz küfürler,klipte arabalar,ülkedeki iyi youtuberlerin hepsine iğrenç challengelerini saldı alper rendeyi çok severim enes baturun ***** ve gereksiz challengeleri izleniyor diye karanlık tarafa geçti ve boş hareketler izleyicilerini hiç düşünmemesi paranın kölesi olmuş ve itici tavırları saçma saçma herkese küfür etmesi diss'e tapki verirken bile küfür ediyor kısacası oksijen sirafı bir gereksiz ara sıra bot olup olamıyacağını düşünüyorum iyi diyenler abonesindednir abonesinin 3 katı kadar hateri var ara sıra acaba botmu bastı diye bir düşünce gelmiyor değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sevmediğin acayip belli
Dostum sevmiyorum izlemem de diyorum ama işini yapan her insana saygım vardır sevmeyebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız.
Sevsem seviyorum derim en son 4 5 sene önce izledim.

Efe_Tkn

80+ Bronze
Zaten bunun hakkında bir konu var. Konu açmadan önce forumda açacağınız konunun aynısı varsa açmayın lütfen. Yazacağınızı o konuya yazın.

sende bir kere açıılmış bir konu olduğunda veya önceden olan bişey için konu açıldığı zaman hemen yazıyorsun yani önceden açıldıysa nolur hiç kimse açamaz mı yani ?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
sende bir kere açıılmış bir konu olduğunda veya önceden olan bişey için konu açıldığı zaman hemen yazıyorsun yani önceden açıldıysa nolur hiç kimse açamaz mı yani ?
Açması gereksiz diyor ne bu dik başlılık?

Efe_Tkn

80+ Bronze
Dostum sevmiyorum izlemem de diyorum ama işini yapan her insana saygım vardır sevmeyebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız.
Sevsem seviyorum derim en son 4 5 sene önce izledim.

neyse saydı duyma zorunluluğum yok o boşa saygıda duymuyorum

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
bu haterlik nereden geliyor kardeşim o zaman sende git küfürsüz youtuber ol enes baturu geç bu kadar emeğe laf edilmez her insan oğlu kusursuz değil fakat senin bu kadar eleştirmen garibime gitti tamam kişisel olarak sevmezsin ama adamın emeğine bari laf etme laf edeceksende hodri meydan enes baturdan daha iyi içerikler daha iyi takipçı kitlesi oluşturda seni sevelim?

Efe_Tkn

80+ Bronze
Açması gereksiz diyor ne bu dik başlılık?

işte dediğimde bir kere açılmış bir konuyu bir kere açınca gereksizmi oluyor o zaman forumda konu kalmaz

bu haterlik nereden geliyor kardeşim o zaman sende git küfürsüz youtuber ol enes baturu geç bu kadar emeğe laf edilmez her insan oğlu kusursuz değil fakat senin bu kadar eleştirmen garibime gitti tamam kişisel olarak sevmezsin ama adamın emeğine bari laf etme laf edeceksende hodri meydan enes baturdan daha iyi içerikler daha iyi takipçı kitlesi oluşturda seni sevelim?

:D :D :D Ben düşüncemi belirttim istediğimi derim ben düşüncenizi belirtin diye açtım kavga ediyoruz ya ben emeğe ya saygı duyarım ya duymam istediğimi yaparım sana ne ?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
işte dediğimde bir kere açılmış bir konuyu bir kere açınca gereksizmi oluyor o zaman forumda konu kalmaz
Bir insan konuyu neden açar?
Sen niye açtın insanların düşüncesini merak ettiğin için.
O konuya girip insanların düşüncelerini okuman yeterli konu açman gereksiz
Yardıma ihtiyacın olur gel başımızın üstünde yerin var yardımcı oluruz.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,022
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Her forumda olan sabit kuraldır bu, bir konu hakkında konu açılmışsa aynı konu hakkında farklı bir konu açılmaz. Gereksiz konu kalabalığına sebep olur.
Bazen forumu araştırırız ve açacağımız konunun forumda olmadığını sanarız, ama konu açtıktan sonra görürüz ki zaten başkası açmış. Ama sen araştırmamışsın bile, arama bölümüne "Enes Batur" yazınca direkt bahsettiğim önceki konuyu görebiliyoruz.

Efe_Tkn

80+ Bronze
Bir insan konuyu neden açar?
Sen niye açtın insanların düşüncesini merak ettiğin için.
O konuya girip insanların düşüncelerini okuman yeterli konu açman gereksiz
Yardıma ihtiyacın olur gel başımızın üstünde yerin var yardımcı oluruz.

neyse tmm ya haklısınız yeterki susun düşünce konusu açtım 2 kişi bir konuda amansızca kavga ediyoruz.

Her forumda olan sabit kuraldır bu, bir konu hakkında konu açılmışsa aynı konu hakkında farklı bir konu açılmaz. Gereksiz konu kalabalığına sebep olur.
Bazen forumu araştırırız ve açacağımız konunun forumda olmadığını sanarız, ama konu açtıktan sonra görürüz ki zaten başkası açmış. Ama sen araştırmamışsın bile, arama bölümüne "Enes Batur" yazınca direkt bahsettiğim önceki konuyu görebiliyoruz.

tmm evet açmışım istersem açarım bin yıl önce yapılmış bir konunun aynısını yapınca suç oluyor tmm.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
neyse tmm ya haklısınız yeterki susun düşünce konusu açtım 2 kişi bir konuda amansızca kavga ediyoruz.
Çünkü gereksiz yere konu açamazmıyım ne oldu yani diyorsun.

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe

:D :D :D Ben düşüncemi belirttim istediğimi derim ben düşüncenizi belirtin diye açtım kavga ediyoruz ya ben emeğe ya saygı duyarım ya duymam istediğimi yaparım sana ne ?
emeğe saygı göstermek istemiyorsan bu konular hakkında bilgi sahibi ve emek sahibi olman gerekiyor vasıfsız birisinin emek hakkında düşüncesi garibime gitti.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,022
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
tmm evet açmışım istersem açarım bin yıl önce yapılmış bir konunun aynısını yapınca suç oluyor tmm.
Evet maalesef suç oluyor, forumlarda takıldıkça suç olduğunu daha da iyi anlarsın zaten.
Bu arada zamanın bir önemi yok, ana konu belli zaten. Zaman geçtikçe konu deforme olmuyor.

Top Bottom