Neler Yeni

Enes Batur Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
6 sayfayı okumadan.
Çatur çutur.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Mal demeyin şuna en akıllısı o,bize göre değişilk videolar çekip paraya mara diyor.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Kaç yaşındasın?
16 yaşındayım fakat yaşıma göre daha olgun davrandığımı düşünüyorum şimdi bana lütfen enes baturu savunarakmı? tarzı yorumlar yapmayın beyni olan bir insan zaten yazığım bu uzun yazıyı okuyarak onu şuan sevmediğimi fakat başarısına saygı duyup desteklediğimi söylediğimi anlar sadece şuanki videolarını eğlenceli bulmuyorum.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
16 yaşındayım fakat yaşıma göre daha olgun davrandığımı düşünüyorum şimdi bana lütfen enes baturu savunarakmı? tarzı yorumlar yapmayın beyni olan bir insan zaten yazığım bu uzun yazıyı okuyarak onu şuan sevmediğimi fakat başarısına saygı duyup desteklediğimi söylediğimi anlar sadece şuanki videolarını eğlenceli bulmuyorum.
Çok eskiden bazı oyun videolarını izlemiştim takribi 4-6.sınıf arası o zamandan beri bir videosunu bile izlemedim, çünkü çok çocukca ve kitlesi velet. Bu yüzden sevmiyorum.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Herkes istediği YouTuber'u, yayıncıyı, müzisyeni, ressamı, oyuncuyu, komedyeni izler dinler. Sevmediğiniz insanı takip etmezsiniz olur biter. Ona hakaret etmeniz gerekmez. Sevmediğiniz insana ve kitlesine laf atarak bir yere varamazsınız. Bu kadar kasmaya gerek yok. İnsanların izlediğine veya dinlediğine saygı duymak gerek. Herkes eleştirilir ama o kişiye hakaret etmek doğru bir yaklaşım olmaz. O kişide eleştirilere göre kendini daha da geliştirir.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Çok eskiden bazı oyun videolarını izlemiştim takribi 4-6.sınıf arası o zamandan beri bir videosunu bile izlemedim, çünkü çok çocukca ve kitlesi velet. Bu yüzden sevmiyorum.
Ben sevip sevmemenize hiç birsey demiyorum zaten karışamam da sadece demek istediğim adamı sevmeyip aynı zamanda büyük bir çekememezlik var haterlarının hadi sevme Okey ama neden çekemeyip küfür ediyorsun adam 13 milyon kişiyi kendine sevdirip izletebilmiş bunu kolay kolay kimse yapamaz yapsa zaten herkesin 13 milyon abonesi olur

T.P.G.

80+ Titanium
Pfff. Boş adam. Savunman da umrumda değil açıkçası. Yani filmi desen oyunculuk nasıl yapapamış anlayamadım yani bu oyunculukla taklit yeteneği.

jouly

80+ Bronze
Arkadaşlar dün attığı şu videoyu izledim
ben açıkçası enes baturu bir kaç sene önce oyun videolarını eğlenceli bulduğumdan izliyordum buna isteyen laf eder isteyen etmez umrumda olmaz ben özgür bir iradeye sahibim ancak şuan yaptığı videoları beğenmiyorum fakat evet kanalına aboneyim bakıyorum da ara sıra hoşuma giderse izliyorum ben enes baturun hater tayfasını gerçekten hiç sevmiyorum çünkü arkadaşlar bu adama karşı doğruya doğru büyük bir çekememezlik var ülkede hele hala bot diyen tayfalar var onlara zaten bir şey demiyorum adamın kaç tane plaketi var neyse yani dediğim gibi bir youtuber ı sevmezsin anlarım ozaman izleme yani kardeşim neden durduk yere adamın başarısına laf edip çekemiyorsun? yani ben böyle düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?
(bu arada böyle bir konu açmak yasak ise kaldırırım)
bu adamı veletler izliyor derler başka şeyler derler bilmiyorum ama bu videodaki kadın tamamen çekememeliğinden kıskanıyor adamı

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Pfff. Boş adam. Savunman da umrumda değil açıkçası. Yani filmi desen oyunculuk nasıl yapapamış anlayamadım yani bu oyunculukla taklit yeteneği.
adam çıkıp demediki zaten ben efsane oynadım harika film yaptk dedi ben oyuncu değilim beğenmeyenler olacaktır illaha elimden geleni yaptım ayrıca sonuca bakarsak filmi gayet iyi tuttu kitlesi izleyenler beni ilgilendirmez ben başarısına bakarım objektif olarak düşünen bir insan da benle aynı düşünür zaten hater sanız tabikide velet kitle laflarına devam edebilirsiniz :)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ali Biçim
Mesutcan Tomay
Efe Uygaç
Enes Batur
Jahrein
Twitch kadın yayıncılar

Bunların hepsi şişirilmiş balonlar zaten kadın yayıncılar açık giyindiklerinden, makyaj yaptıklarından yükseldiler ki Enes Batur kadar hayırsız, boş onu izleyenlerde aynı öyle. Youtube'yi açma sebebim müzik dinlemem. Jahrein zaten en boş kişi yükselmekte olan bütün yayıncılara çamur atıyor.
Bunları bir yerde görsem utanmadan yüzlerine tükürürüm hayırsız vefasız gereksiz kişiler. Bunları ünlü eden bütün herkese teşekkür ediyorum. Böyle devam edin...
Kimseyi kıskanmam aksine ben kameraya çıkmayı o kadar fazla sevmem. Enescim sesin yok neden müzik yapıyorsun?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ali Biçim
Mesutcan Tomay
Efe Uygaç
Enes Batur
Jahrein
Twitch kadın yayıncılar

Bunların hepsi şişirilmiş balonlar zaten kadın yayıncılar açık giyindiklerinden, makyaj yaptıklarından yükseldiler ki Enes Batur kadar hayırsız, boş onu izleyenlerde aynı öyle. Youtube'yi açma sebebim müzik dinlemem. Jahrein zaten en boş kişi yükselmekte olan bütün yayıncılara çamur atıyor.
Bunları bir yerde görsem utanmadan yüzlerine tükürürüm hayırsız vefasız gereksiz kişiler. Bunları ünlü eden bütün herkese teşekkür ediyorum. Böyle devam edin...
Kimseyi kıskanmam aksine ben kameraya çıkmayı o kadar fazla sevmem. Enescim sesin yok neden müzik yapıyorsun?
burda satırlarca mesaj yazıp bir sürü haklı açıklama yapardım ama anladığım kadarıyla bir hater a ne dersen de o bir hater :)
adamı sevmiyorum zaten ama başarısını herkes çekemiyor madem dediğin kadar kolay bir şey çık sende yap bakalım 13 milyon kişiyi kendine sevdirebilecekmisin.

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
Arkadaşlar dün attığı şu videoyu izledim
ben açıkçası enes baturu bir kaç sene önce oyun videolarını eğlenceli bulduğumdan izliyordum buna isteyen laf eder isteyen etmez umrumda olmaz ben özgür bir iradeye sahibim ancak şuan yaptığı videoları beğenmiyorum fakat evet kanalına aboneyim bakıyorum da ara sıra hoşuma giderse izliyorum ben enes baturun hater tayfasını gerçekten hiç sevmiyorum çünkü arkadaşlar bu adama karşı doğruya doğru büyük bir çekememezlik var ülkede hele hala bot diyen tayfalar var onlara zaten bir şey demiyorum adamın kaç tane plaketi var neyse yani dediğim gibi bir youtuber ı sevmezsin anlarım ozaman izleme yani kardeşim neden durduk yere adamın başarısına laf edip çekemiyorsun? yani ben böyle düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?
(bu arada böyle bir konu açmak yasak ise kaldırırım)
Cesaret olduğunu düşünmüyorum daha önce birçok kez ona yapılan kötü yorumlara seviyesiz bir şekilde cevap vermişti. Bu videonun gerçekliğine inanmıyorum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
burda satırlarca mesaj yazıp bir sürü haklı açıklama yapardım ama anladığım kadarıyla bir hater a ne dersen de o bir hater :)
adamı sevmiyorum zaten ama başarısını herkes çekemiyor madem dediğin kadar kolay bir şey çık sende yap bakalım 13 milyon kişiyi kendine sevdirebilecekmisin.
Savunmaya devam et ki. Zaten ben kameraya çıkmayı sevmem benim ünlü olmakta derdim bile yok 13 milyon dediğimiz 16- kişileri diyorsun değil mi?
Görende sanır ki orta yaşa filan sevdirmiş. Genç nesil bile değil. :)
Saçma sapan videolar açıp prim yapacağıma gider oyun videosu çekerim daha iyi 10 kişi izlesin zevk verdiyse yeter. Primci, hırsız, özgün içerik bulanamayan Enes Batur. Hata ebeveynlerde bir kere bile çocuklarının ne yaptıklarına bakmıyor.

Enes'in neyini tebrik edeyim adamın spor başarısı mı var bir sanatta başarısı yok ne başarısı? Sen de bir Enes Batur fanboy sun.

Top Bottom