Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Bana göre VELETİN teki. Yaş ortamı çok küçük zaten. Çok ama çok arada sırada izlerim, oyun videoları kopya zaten.
aynen hocam bende aynı şekil biraz da olgunlaşınca insana çok eğlenceli gelmiyor ama başarısını her zaman takdir ederim sonuçta herkes bunu başaramadığı için zirvede adamOrtaokul zamanımda falan bazen bunun oyun videolarını izlerdim, Minecraft ve happy wheels videolarını falan. Bu videolar bitince de izlemeyi bıraktım.
Konu sahibi ortamını sormamış, kendisini sormuş, neden veletin teki?Bana göre VELETİN teki. Yaş ortamı çok küçük zaten. Çok ama çok arada sırada izlerim, oyun videoları kopya zaten.
Ben toplasan en fazla 3-4 videosunu izlemişimdir bundan bilmem kaç sene önce. Tarzı yorumları hareketleri hoşuma gitmiyordu kaldı ki zaten 3-4 sene öncesi bile olsa tamamen ergen bir bireydi, yaşına deneyimine göre normaldi belki. Fakat başarısına hep saygı duydum. Sonuç olarak bunu çocuk olsun büyük olsun 13m kişi takip ediyor seviyor. bi o kadarda sevmeyeni illa ki olacak. Bence asıl hater olanlar kazandığı para ve yaşına bakarak yorum yapanlar. Düşünsene 22 yaşındasın milyonların var, 13milyon takipçin için içerik üretip istediğin her arabaya ona buna sahip olabiliyorsun. Tamamiyle kıskançlık diyebilirim. Şuan izliyomusun dersen izleyip takip etmiyorum. Son yaptığı videoları karakter gelişimini bilmiyorum, fakat bu videoda ki konuşma tavırlarına bakacak olursak karakteri daha oturmuşa benziyor. ve erkekler için bence gayet normal seyrinde devam ediyor. Benim fikrim başarılı bir insan. Kişiliğini bilmiyorum.Arkadaşlar dün attığı şu videoyu izledimben açıkçası enes baturu bir kaç sene önce oyun videolarını eğlenceli bulduğumdan izliyordum buna isteyen laf eder isteyen etmez umrumda olmaz ben özgür bir iradeye sahibim ancak şuan yaptığı videoları beğenmiyorum fakat evet kanalına aboneyim bakıyorum da ara sıra hoşuma giderse izliyorum ben enes baturun hater tayfasını gerçekten hiç sevmiyorum çünkü arkadaşlar bu adama karşı doğruya doğru büyük bir çekememezlik var ülkede hele hala bot diyen tayfalar var onlara zaten bir şey demiyorum adamın kaç tane plaketi var neyse yani dediğim gibi bir youtuber ı sevmezsin anlarım ozaman izleme yani kardeşim neden durduk yere adamın başarısına laf edip çekemiyorsun? yani ben böyle düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?
(bu arada böyle bir konu açmak yasak ise kaldırırım)
Bende kitlesinin yaşlarındayım ama sevmiyorumBence gerçekten iyi birisi. Kendi kitlesine hitap eden videolar çekmekte oldukça başarılı. Kendimize göre değil kitlesine göre değerlendirmek lazım.
Enes Batur baya akıllı bence. Aklını kullanıyor yaptıkları bize tuhaf gelen hareketler olsa da çocukların hoşuna gidiyor.Bende kitlesinin yaşlarındayım ama sevmiyorum
Yinede saygı duyarım bazı videolarını çok arada sırada izlerim.