Neler Yeni

Enes Batur Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
kanalında ki yorumlara bakıyorum
'bu yorumu beğenenin annesi babası daha uzun yaşar '
bu yorumları görmekten bıktım

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Arkadaşlar dün attığı şu videoyu izledim
ben açıkçası enes baturu bir kaç sene önce oyun videolarını eğlenceli bulduğumdan izliyordum buna isteyen laf eder isteyen etmez umrumda olmaz ben özgür bir iradeye sahibim ancak şuan yaptığı videoları beğenmiyorum fakat evet kanalına aboneyim bakıyorum da ara sıra hoşuma giderse izliyorum ben enes baturun hater tayfasını gerçekten hiç sevmiyorum çünkü arkadaşlar bu adama karşı doğruya doğru büyük bir çekememezlik var ülkede hele hala bot diyen tayfalar var onlara zaten bir şey demiyorum adamın kaç tane plaketi var neyse yani dediğim gibi bir youtuber ı sevmezsin anlarım ozaman izleme yani kardeşim neden durduk yere adamın başarısına laf edip çekemiyorsun? yani ben böyle düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?
(bu arada böyle bir konu açmak yasak ise kaldırırım)
Bende eskiden oyun videolarını severek izlerdim ama içerik değiştirince yani oyundan eğlenceye geçince sevmemeye ve izlememeye başladım ve eğlence içeriğine geçiş yapınca kanser bi kitle oluştu

Rootz

80+
Kız çok boş yapmış. O kadar gereksiz insanı ünlü diye başımıza çıkarıyorlar ki Enes'e sıra gelene kadar kimler var kimler. Başta Tiktok denen illeti saymaya kalksak sayfalara sığmaz.

Beğenmiyor, izlemiyor olabilirsin. Şahsen ben de hiç izlemedim sadece ilk mesajdaki videoya biraz bakındım. Ama bu durum 'hiç bir şeyi haketmiyorsun' deme yetkisini kimseye vermez. Takipçileri çocuklar olabilir bunda da bir sorun yok. Neticede genel görüşe göre ergence içerikler üretse bile bir emek var ve bu emeğinin karşılığını da bir şekilde alıyor.

Enes'i savunmuyorum, tanımıyorum da. Sağdan soldan gördüklerimiz kadar biliyorum. Genel anlamda kimseye 'hiç bir şeyi haketmiyorsun' diyebilir miyiz ? Bu düşünce ne kadar doğru bir düşünce ?

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
olum neden saçma sapan konular hep trend oluyor. Neyse geliyim enes batur hakkında ki düşüncelerime. Öncelikle kötü yanları öncelikle içerik çalması aslında içeriği kopyalamkta suç yok ama birebir cümlelerini hatta alt yazı font u bile aynıysa yapmamalısın. Diğer sevmediğim şeylerde işte ailem muhabbeti eskiden sanki çok para kazanmıyormuş gibi gösteriyordu kendini felan filan. Öncelikle ister kabul edin ister etmeyin bu adam başarmı sergilemiştir. Adam kaç senedir youtube da ve bunu devam ettiriyor çok küçük yaşlardan beri ve adam da çalışma azmi var. Ayrıca yok bu adam nefes almasın ne katkısı felan diyenler de ülkede herkes zaten işe yarıyor filozof. Öncelikle enes batur sizin hayatınız boyunca veremiyiceğiniz vergiyi bir ayda veriyor. Diceksiniz o kadar kazanıyor versin doğru ama demek ki baya işe yarıyormuş. Bide bak gerçekten enes batur neredeyse hiç izlemeyen birisi olarak sanki toplum da enes batur izlememek ayrıcalık olmuş gibi. Yok velet enes batur mu izliyorsun, o ne ya diyip gülüyorlar. Yani çok saçma olduğunu düşünüyorum ayrıca ülke de o kadar adam varken bu adamımı eleştirmek lazım bi de bu adamın ülkeye ne zararı var. İster kabul edin ister etmeyin bu çok büyük bir başarıdır.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Enes Batur un genel izleyici kitlesi düşük Genellikle 10 yaş falan izliyor