ByEfe04
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11,874
- İsim
- Efe Kıcır
- Konu Sahibi Konu Sahibi
özgün içerik ten kastın youtube da zaten herkes birbirinden bakıp video çekiyor ayrıca şöyle de bir şey diyeyim adam kaç defa açıp analytics sayfasını gösterdi yaş ortalamasını felan neyse sen bir hater olduğun için daha fazla neden elimi kolumu yorayım son söyleyeceğim şey sana 10 kişinin izlediği bir youtube kanalını mı yönetme şansı vermelerini isterdin 13m aboneli bir kanalın mı ? adamın kazandığı paraları duysan taparsın gelmiş burda 10 kişi izlesin düzgün video çekeyim ayağı yapıyorsun yazık size yazık türküz hepimiz bir türkün başarısını övüp sevmesen bile destekleyeceğin halde adamı çekemeyip yerin dibine vurmanız ı anlamıyorum herkes özgür istediğini izle istediğini destekle kardeşim ama sevenlere laf atmaya ve adamın başarısını çekemeyip laf atmaya hakkın yok.Savunmaya devam et ki. Zaten ben kameraya çıkmayı sevmem benim ünlü olmakta derdim bile yok 13 milyon dediğimiz 16- kişileri diyorsun değil mi?
Görende sanır ki orta yaşa filan sevdirmiş. Genç nesil bile değil.
Saçma sapan videolar açıp prim yapacağıma gider oyun videosu çekerim daha iyi 10 kişi izlesin zevk verdiyse yeter. Primci, hırsız, özgün içerik bulanamayan Enes Batur. Hata ebeveynlerde bir kere bile çocuklarının ne yaptıklarına bakmıyor.