Neler Yeni

Enes Batur Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Savunmaya devam et ki. Zaten ben kameraya çıkmayı sevmem benim ünlü olmakta derdim bile yok 13 milyon dediğimiz 16- kişileri diyorsun değil mi?
Görende sanır ki orta yaşa filan sevdirmiş. Genç nesil bile değil. :)
Saçma sapan videolar açıp prim yapacağıma gider oyun videosu çekerim daha iyi 10 kişi izlesin zevk verdiyse yeter. Primci, hırsız, özgün içerik bulanamayan Enes Batur. Hata ebeveynlerde bir kere bile çocuklarının ne yaptıklarına bakmıyor.
özgün içerik ten kastın youtube da zaten herkes birbirinden bakıp video çekiyor ayrıca şöyle de bir şey diyeyim adam kaç defa açıp analytics sayfasını gösterdi yaş ortalamasını felan neyse sen bir hater olduğun için daha fazla neden elimi kolumu yorayım son söyleyeceğim şey sana 10 kişinin izlediği bir youtube kanalını mı yönetme şansı vermelerini isterdin 13m aboneli bir kanalın mı ? adamın kazandığı paraları duysan taparsın gelmiş burda 10 kişi izlesin düzgün video çekeyim ayağı yapıyorsun yazık size yazık türküz hepimiz bir türkün başarısını övüp sevmesen bile destekleyeceğin halde adamı çekemeyip yerin dibine vurmanız ı anlamıyorum herkes özgür istediğini izle istediğini destekle kardeşim ama sevenlere laf atmaya ve adamın başarısını çekemeyip laf atmaya hakkın yok.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
özgün içerik ten kastın youtube da zaten herkes birbirinden bakıp video çekiyor ayrıca şöyle de bir şey diyeyim adam kaç defa açıp analytics sayfasını gösterdi yaş ortalamasını felan neyse sen bir hater olduğun için daha fazla neden elimi kolumu yorayım son söyleyeceğim şey sana 10 kişinin izlediği bir youtube kanalını mı yönetme şansı vermelerini isterdin 13m aboneli bir kanalın mı ? adamın kazandığı paraları duysan taparsın gelmiş burda 10 kişi izlesin düzgün video çekeyim ayağı yapıyorsun yazık size yazık türküz hepimiz bir türkün başarısını övüp sevmesen bile destekleyeceğin halde adamı çekemeyip yerin dibine vurmanız ı anlamıyorum herkes özgür istediğini izle istediğini destekle kardeşim ama sevenlere laf atmaya ve adamın başarısını çekemeyip laf atmaya hakkın yok.
Bu adamı mı destekleyeceğim kendine bak bize hater diyor kendisi savunucusu Enes abini çağır onla konuşalım. Ben kendi ülkemi sadece spor, sanatta desteklerim bu spor ya da sanat mı? Ne boş bir söylem bu...
Kendi takımının ezeli rakibini Şampiyonlar Liginde desteklemezsin kesin ama bunu desteklersin. saçma sapan düşünce tarzınla seni baş başa bırakıyorum ki benim paraya ihtiyacım yok. Bu adamın kazandığı parayı bana versinler her şeyin üzerine söz veriyorum ki o parayı yakarım. Alın teriyle kazanılmamış para. Kreş'de bir çocuğun yaptığı resim daha emek harcanmıştır.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bu adamı mı destekleyeceğim kendine bak bize hater diyor kendisi savunucusu Enes abini çağır onla konuşalım. Ben kendi ülkemi sadece spor, sanatta desteklerim bu spor ya da sanat mı? Ne boş bir söylem bu...
Kendi takımının ezeli rakibini Şampiyonlar Liginde desteklemezsin kesin ama bunu desteklersin. saçma sapan düşünce tarzınla seni baş başa bırakıyorum ki benim paraya ihtiyacım yok. Bu adamın kazandığı parayı bana versinler her şeyin üzerine söz veriyorum ki o parayı yakarım. Alın teriyle kazanılmamış para. Kreş'de bir çocuğun yaptığı resim daha emek harcanmıştır.
hmm yani saatlerce süren video çekimleri ve montajına emek deil diyorsun neyse dostum birdaha söylüyorum ben enes baturu sevmiyorum ama başarısına saygım var desteklerim de çünkü ben bir türküm ve bir türkün başarısını kendim yapmış gibi sevinirim iyi forumlar bu arada Fenerbahçemin her sezon maçlarına gitmeye çalışan sonuna kadarda fanatik bir taraftarıyım :)

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Dalga geçince biz bir aileyiz oluyor. Oyun videoları komik bazen izlerim. Ama Burak oyunda kanalından asla iyi değil ve olamayacak

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Dalga geçince biz bir aileyiz oluyor. Oyun videoları komik bazen izlerim. Ama Burak oyunda kanalından asla iyi değil ve olamayacak
dostum anlatamıyorum şu hater olanlara izlemek veya desteklemek zorunda değilsin ama adamın emeğine başarısına hep laf edip çekemiyorlar yapma kardeşim ya haksızmıyım?

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
dostum anlatamıyorum şu hater olanlara izlemek veya desteklemek zorunda değilsin ama adamın emeğine başarısına hep laf edip çekemiyorlar yapma kardeşim ya haksızmıyım?
Yok emeğine helal olsun salakçada olsa yaptı bişeyler. sende haklsıın

fatyH

80+ Bronze
Arkadaşlar dün attığı şu videoyu izledim
ben açıkçası enes baturu bir kaç sene önce oyun videolarını eğlenceli bulduğumdan izliyordum buna isteyen laf eder isteyen etmez umrumda olmaz ben özgür bir iradeye sahibim ancak şuan yaptığı videoları beğenmiyorum fakat evet kanalına aboneyim bakıyorum da ara sıra hoşuma giderse izliyorum ben enes baturun hater tayfasını gerçekten hiç sevmiyorum çünkü arkadaşlar bu adama karşı doğruya doğru büyük bir çekememezlik var ülkede hele hala bot diyen tayfalar var onlara zaten bir şey demiyorum adamın kaç tane plaketi var neyse yani dediğim gibi bir youtuber ı sevmezsin anlarım ozaman izleme yani kardeşim neden durduk yere adamın başarısına laf edip çekemiyorsun? yani ben böyle düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?
(bu arada böyle bir konu açmak yasak ise kaldırırım)
eskiden minecraft falan çekiyordu o zamanlar güzeldi de şimdi güzel değil.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Yok emeğine helal olsun salakçada olsa yaptı bişeyler. sende haklsıın
ben izlemiyorum zaten küçükken evet izlerdim severek hemde ama artık olgunlaşınca insan kendine göre gelmiyor tarzı eğlence anlayışı felan ama 13m insanı bir araya toplayıp bu kadar hater laflarını çekmek çok zor iş gerçekten adama oturduğu yerden sallıyorlar neden yani sevmiyorsan bırak karışma.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
Adamın 10m abonesi var daha ne yapsın :)

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
13 yaşındayım severek izlerken oyun oynamayı bıraktı bende sürekli oyun izliyorum saldım yani

Top Bottom