Neler Yeni

Enes Batur Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,043
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
dostum youtube da para ile konsept olayı işlese dediğin gibi parasını verip almamışsa bu çalmak olurdu ayrıca böyle bir şey olsaydı ve enes batur çalsaydı bu kadar başarılı olup ünlenebilirmiydi ? youtuber ların neredeyse hepsi aynı şeyi yapıyor ve dediğim gibi bırak youtube u tv deki birçok programda aynı şekilde konsept.
Ama dediğim gibi, kendine özgü bir içerik üretmiyor. (Nadiren üretiyor)
Ben aynen videodaki kadın gibi bütün bu her şeyi hak etmediğini düşünüyorum.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Kitlesinin çoğunluğu düşük yaşta olabilir ama tamamen "senin kitlen velet" demeyi doğru bulmuyorum. Ben 17 yaşımdayım ve ortaokul zamanında Enes Batur izleyerek büyüdüm. Çok bir zaman değil 3-5 sene önce izlerdim severek. Şuan yaptığı içerikleri çok nadir izliyorum ama dediğim gibi kitlesi velet konusunda bence çok büyük bir algı yaratılıyor. Enes Batur izleyen çocuk Reynmen yada Berkcan Güven izlemiyor mu sanıyorsunuz? YouTube'un kitlesi zaten genel olarak küçük yaşta çocuklardan oluşuyor. Bakın bu laflarım yanlış anlaşılmasın genel olarak diyorum. Neyse sadede geleyim bence Enes Batur neyin izlenebileceğini biliyor ve ona göre hareketlerde bulunuyor. Gerçek hayatta videolar karşısındaki gibi çocuksu hareketlerinin olduğunu düşünmüyorum. Bence çok zeki birisi ve algıyı yönetmeyi biliyor. Biraz da şu açıdan bakın. 20 yaşında olmasına rağmen ciddi bir kitleye hitap ediyor ve ciddi paralar kazanıyor olması. Maddi açıdan da çocuklarının çocuklarına bile yeticek parası var. Peki siz 20 yaşındayken ne yapıyordunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
alper
Bende açıp enes batur izlemem belki ama her zaman desteklerim. Sevip, sevmemek başka bir şeydir, kitlesinin daha küçük yaşlarda olması başka bir şeydir, böyle sayabileceğim birçok durum var. Ama şu da unutulmamalıdır ki, o daha 20’li yaşlarda ve başarıları ortada, kazandığı paralar ortada, kendi başına bu başarıları elde etti, yiğidi öldür ama hakkını yeme. Ben de 25 yaşındayım ve bütün youtuberlerı her zaman desteklerim, benim için TÜRK olması yeterli.. Bir TÜRK’ün her zaman iyi yerlere gelmesi için desteklerim.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar dün attığı şu videoyu izledim
ben açıkçası enes baturu bir kaç sene önce oyun videolarını eğlenceli bulduğumdan izliyordum buna isteyen laf eder isteyen etmez umrumda olmaz ben özgür bir iradeye sahibim ancak şuan yaptığı videoları beğenmiyorum fakat evet kanalına aboneyim bakıyorum da ara sıra hoşuma giderse izliyorum ben enes baturun hater tayfasını gerçekten hiç sevmiyorum çünkü arkadaşlar bu adama karşı doğruya doğru büyük bir çekememezlik var ülkede hele hala bot diyen tayfalar var onlara zaten bir şey demiyorum adamın kaç tane plaketi var neyse yani dediğim gibi bir youtuber ı sevmezsin anlarım ozaman izleme yani kardeşim neden durduk yere adamın başarısına laf edip çekemiyorsun? yani ben böyle düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?
(bu arada böyle bir konu açmak yasak ise kaldırırım)
Eskiden çok iyiydi keşke Minecraft'ta özellikle gta5 e devam etse ekiple eskiden güzeldi şuan izlemiyorum bile

oldspace

80+
Açıp izlemem ama bence başarılı bir kişi her ne kadar laf eden olsa da bir kanalda o kadar kitleyi toplamak başarı isteyen bir olay ve adam kaç yıldan beri bu iş ile uğraşıyor belki geleceğini riske atarak youtubeye başladı ve başarılı oldu sevmeseniz de saygı duyun

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Üzüldüm la izleyince :(
Vallaha Enes'in modu bayagi düştü üzüldü bende üzüldüm ne yalan söyleyeyim hala buna bile kötü yorum yapanlar bı empati yapsa size mesela yüzünüze doğru kitlen velet bir başarın yok cirkinsin felan dese ve sizde bunu sadece o deil tüm haterlarin düşündüğünü düşünseniz bu olay psikoloji bozulmasına bile gider çünkü büyük bir kitlesi var ve bayağı de sevmeyeni var bunları idare etmek gerçekten zordur

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ben açıkçası enes baturu bir kaç sene önce oyun videolarını eğlenceli bulduğumdan izliyordum buna isteyen laf eder isteyen etmez umrumda olmaz ben özgür bir iradeye sahibim ancak şuan yaptığı videoları beğenmiyorum fakat evet kanalına aboneyim bakıyorum da ara sıra hoşuma giderse izliyorum ben enes baturun hater tayfasını gerçekten hiç sevmiyorum çünkü arkadaşlar bu adama karşı doğruya doğru büyük bir çekememezlik var ülkede hele hala bot diyen tayfalar var onlara zaten bir şey demiyorum adamın kaç tane plaketi var neyse yani dediğim gibi bir youtuber ı sevmezsin anlarım ozaman izleme yani kardeşim neden durduk yere adamın başarısına laf edip çekemiyorsun? yani ben böyle düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?
kendisini 100k dan beri izliyordum 1 milyon civarı bozdu o zamandan beri bir tane videosunu izlemedim.

Adolf Hitler

80+ Bronze
Kendisini kısaca tarif edeyim=Şımarık bir velet

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
bende eski oyun videolarını gta videolarını izliyorum aşırı boş teğki veriyor samimi gelmiyor bu videoyu ayrıca murat abi gf önceden yapmıştı

Top Bottom