Neler Yeni

Enes Batur Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Arkadaşlar dün attığı şu videoyu izledim
ben açıkçası enes baturu bir kaç sene önce oyun videolarını eğlenceli bulduğumdan izliyordum buna isteyen laf eder isteyen etmez umrumda olmaz ben özgür bir iradeye sahibim ancak şuan yaptığı videoları beğenmiyorum fakat evet kanalına aboneyim bakıyorum da ara sıra hoşuma giderse izliyorum ben enes baturun hater tayfasını gerçekten hiç sevmiyorum çünkü arkadaşlar bu adama karşı doğruya doğru büyük bir çekememezlik var ülkede hele hala bot diyen tayfalar var onlara zaten bir şey demiyorum adamın kaç tane plaketi var neyse yani dediğim gibi bir youtuber ı sevmezsin anlarım ozaman izleme yani kardeşim neden durduk yere adamın başarısına laf edip çekemiyorsun? yani ben böyle düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?
(bu arada böyle bir konu açmak yasak ise kaldırırım)

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Enes Batur Velet in teki düşüncem bu

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
ben açıkçası enes baturu bir kaç sene önce oyun videolarını eğlenceli bulduğumdan izliyordum buna isteyen laf eder isteyen etmez umrumda olmaz ben özgür bir iradeye sahibim ancak şuan yaptığı videoları beğenmiyorum fakat evet kanalına aboneyim bakıyorum da ara sıra hoşuma giderse izliyorum ben enes baturun hater tayfasını gerçekten hiç sevmiyorum çünkü arkadaşlar bu adama karşı doğruya doğru bütük bir çekememezlik var ülkede hele hala bot diyen tayfalar var onlara zaten bir şey demiyorum adamın kaç tane plaketi var neyse yani dediğim gibi bir youtuber ı sevmezsin anlarım ozaman izleme yani kardeşim neden durduk yere adamın başarısına laf edip çekemiyorsun? yani ben böyle düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?
Kendisini yaşına rağmen çocuk buluyorum tek yapacağım yorum bu

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben hic bir zaman eglenceli bulmadim ve izlemedim videolarini saygi duydum ama kitlesi asiri kanser yani bir elestirsin dunyanin kufurunu yersin
o konuda da evet haklısın onu seven kitle gerçekten kanser ama dediğim gibi benim düşüncelerim

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
ben açıkçası enes baturu bir kaç sene önce oyun videolarını eğlenceli bulduğumdan izliyordum buna isteyen laf eder isteyen etmez umrumda olmaz ben özgür bir iradeye sahibim ancak şuan yaptığı videoları beğenmiyorum fakat evet kanalına aboneyim bakıyorum da ara sıra hoşuma giderse izliyorum ben enes baturun hater tayfasını gerçekten hiç sevmiyorum çünkü arkadaşlar bu adama karşı doğruya doğru bütük bir çekememezlik var ülkede hele hala bot diyen tayfalar var onlara zaten bir şey demiyorum adamın kaç tane plaketi var neyse yani dediğim gibi bir youtuber ı sevmezsin anlarım ozaman izleme yani kardeşim neden durduk yere adamın başarısına laf edip çekemiyorsun? yani ben böyle düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?
Ülkede gerçekten çekemeyenler var adam boşuna mı 13 milyon oldu.
Çoğu kişi kıskandığından yapıyo bence

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,021
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Enes Batur'dan önce PewDiePie'ı izliyordum, Enes Batur'u sonradan gördüm. Şunu söyleyebilirim, Enes Batur = PewDiePie'ı taklit eden bir youtuber. Şu an pek benzemiyorlar ancak oyun yıllarında tıpa tıp aynı hareketleri yapıyordu, benzer videoları çekiyordu.

Efe_Tkn

80+ Bronze
ben açıkçası enes baturu bir kaç sene önce oyun videolarını eğlenceli bulduğumdan izliyordum buna isteyen laf eder isteyen etmez umrumda olmaz ben özgür bir iradeye sahibim ancak şuan yaptığı videoları beğenmiyorum fakat evet kanalına aboneyim bakıyorum da ara sıra hoşuma giderse izliyorum ben enes baturun hater tayfasını gerçekten hiç sevmiyorum çünkü arkadaşlar bu adama karşı doğruya doğru büyük bir çekememezlik var ülkede hele hala bot diyen tayfalar var onlara zaten bir şey demiyorum adamın kaç tane plaketi var neyse yani dediğim gibi bir youtuber ı sevmezsin anlarım ozaman izleme yani kardeşim neden durduk yere adamın başarısına laf edip çekemiyorsun? yani ben böyle düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?

bana göre şişirilmiş boş bir oksijen israfı
ama isteyen sever isteyen sevmez renkler ve zevkler tartışılmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Bende çok izlemem yani ne fanıyım nede haterı bence haterı olan kitle bu videodaki kişi gibi neden hater olduğunu bilmiyor

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Enes Batur'dan önce PewDiePie'ı izliyordum, Enes Batur'u sonradan gördüm. Şunu söyleyebilirim, Enes Batur = PewDiePie'ı taklit eden bir youtuber. Şu an pek benzemiyorlar ancak oyun yıllarında tıpa tıp aynı hareketleri yapıyordu, benzer videoları çekiyordu.
dostum taklit değil buna konsept deniyor ve enes baturu bırak videosunda dediği gibi bunu türkiyedeki tv programlarıda yapıyor yani yabancı ülkeden konseptini büyük meblalarla alıp ülkemizde sunmak ve bence bu kötü bir şey değil işini iyi yapıyorsa güzel bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,419
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz