Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
ritmi falan güzel ben pek kusur bulamadımKendi fikrimi söyleyecek olursam gayet güzel şarkı olmuş.
ritmi falan güzel ben pek kusur bulamadımKendi fikrimi söyleyecek olursam gayet güzel şarkı olmuş.
Hayır ya da ben bilmiyorum eğer bu kişiyi bilmiyorsan Türkiyenin en büyük bireysel youtube kanalı.dostum, sarkici arkadas gecen ModArt PC channel Youtube LEVON system kurmadi mi ?
eyvallah düzeltmen icin, harbiden yanlis filme girmis gibi his ettim kenimiHocam sanırım yanlış konuya yazdınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok o başka bir youtuber bu enes batur.
Bence de PUBG kostümlerine benziyor.instrumental güzel bence,Enes'in kostümü aşırı dandik PUBG kostümüne benziyor
her şeyi anladım da şeker soymak için mi bunlarKendi fikrimi söyleyecek olursam gayet güzel şarkı olmuş.
Şarkı dinlediğim en iyi şarkı değil fakat klip ve ritim çok hoş ve güzel bir iş çıktığını düşünüyorum öyle her dakika dinleyeceğim bir şarkı değil mesela dolunay öyleydi fakat beğendim. 10/7.5Kendi fikrimi söyleyecek olursam gayet güzel şarkı olmuş.
nakarat olmasa evde söylemezdim bağımlılık yaptı ya :/Kendi fikrimi söyleyecek olursam gayet güzel şarkı olmuş.