ENES BATURUN YOUTUBE KANALI‼️

Reaksiyon skoru
23
Enes Baturun nesi var ? Kendisini eskiden cok izlerdim ama video atmayi birakti ve buyuduk artik kendisi gecen gun araivden bi videoyu tekrar gorunur yapip paylasmis youtube kanalinin ismini degistirmis ve videonun aciklamasina sifreli bi mesaj birakmis 2 əwe only 4 .𝘠 7 Bu ne demek? Bizimle dalga mi geciyor yoksa bir sey mi anlatmak istiyor

İlluminati mesaj yolluyor çözmek lazım

Enes Baturun nesi var ? Kendisini eskiden cok izlerdim ama video atmayi birakti ve buyuduk artik kendisi gecen gun araivden bi videoyu tekrar gorunur yapip paylasmis youtube kanalinin ismini degistirmis ve videonun aciklamasina sifreli bi mesaj birakmis 2 əwe only 4 .𝘠 7 Bu ne demek? Bizimle dalga mi geciyor yoksa bir sey mi anlatmak istiyor

İki kişinin bildiği, şifre değildir.

Şuanda kanalına baktım, iki ihtimal mevcut: ya kanalı çalınmış eskiden çektiği şarkıyı açığa almış çalan kişi veyahutta kanalı satmış gibi gözüküyor.

tekrardan ilgi çekmeye çalışıyor çok boş adam

aradım sıkıntı yok abi dedi

insanlar diyor ki yok kanali calindi yok ilgi cekmeye calisiyor ben bunlara pek katilmiyorum

jahrein ve ebonivon'un canli yayininda enesin sesi zaten acayip bıkkın hatta bezmis geliyor, zaten bu adamin genel olarak cevresinden saygi da gormedigi belliydi depresyona girmis olsa bile kimse elinden tutamaz hatta su an bile durum ayni, turkiyedeki en buyuk youtube kanali olmasina ragmen hala boyle hareketler yapmayi surduruyorsa muhtemelen depresyondadir ha madde de kullaniyor olabilir bu haliyle aldigi 2-3 etkilesimden de memnun zaten

Ben bu tarz kişilere rahatlığın battığını düşünüyorum , kariyerinin en tepesinde kazandığın paranın tadını çıkarıp geleceğini garantiye almak varken bu kadar emeği ve potansiyel parayı çöpe atıyor resmen bu saçma sapan hareketlerle.
Orkun nasıl kendini geliştirip daha az aboneyle güzel içerikler çıkartıyor o sırada Enes saçma sapan hareketlerle uğraşyor.
Para gerçekten yanlış kişilere veriliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,155,695
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri