pcde 1050 ti var ve oyun pcsi diyor ve 5000 tlbu videoda ki konu ne hiç bir şey anlamadım lan.
reklam yapmapc reyiz engin dege iş başında
sanları bilinçlendirmiyelimmi anlamadım sonra haqqus 2 olurPardon da bu forumda forumun kurucusunun videolarından daha çok bu adamın videoları var. Yapmayın.
Ya her video attığında konu açınca adama etkileşim kazandırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.in
sanları bilinçlendirmiyelimmi anlamadım sonra haqqus 2 olur
sonra insanlar 0 1050 tiya para versin di mi ?Ya her video attığında konu açınca adama etkileşim kazandırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
Adamın yan çarı falan mısınız devamlı reklam yapıyorsunuz.pc reyiz engin dege iş başında
1050 ti komik değilAdam troll yapiyor. Bir de "guluyoruz fena mi" yazmis, buna cidden gulen var mi?
Aklı yerinde olan bir insan almaz zaten, siz ise hit amaçlı bu adamın videolarını paylaşıp kötü diyorsunuz. Normal bir hazır sistem üzerinden yorumla, niye bu adam?sonra insanlar 0 1050 tiya para versin di mi ?
aklı yerinde olmakla alakası yok bilmeyen insan alırAklı yerinde olan bir insan almaz zaten, siz ise hit amaçlı bu adamın videolarını paylaşıp kötü diyorsunuz. Normal bir hazır sistem üzerinden yorumla, niye bu adam?
Hadi onu geçtim, adam niye bu adamın videolarını kullanarak 1050 Ti alınmaz demeye çalışıyor? Bir sürü hazır sistem var. Onlardan örnek versin.aklı yerinde olmakla alakası yok bilmeyen insan alır