Kasayı vento ssdyi kioxia yap al bal gibi
Önümüz kasım daha iyi fiyata karşımıza çıkar diye düşünüyorum ytd olmamakla birlikte ben olsam biraz daha beklerdim.
Ytd ne knkÖnümüz kasım daha iyi fiyata karşımıza çıkar diye düşünüyorum ytd olmamakla birlikte ben olsam biraz daha beklerdim.
Hocam ben de sistem alacağım ben de onu düşünüyorum parça mı alsam yoksa Kasım’ın ilerleyen zamanlarda sistem çıkar mı diye düşünüyorumÖnümüz kasım daha iyi fiyata karşımıza çıkar diye düşünüyorum ytd olmamakla birlikte ben olsam biraz daha beklerdim.
Sistem güzel gibi bilen kişiler yazarsa sevinirizHocam ben de sistem alacağım ben de onu düşünüyorum parça mı alsam yoksa Kasım’ın ilerleyen zamanlarda sistem çıkar mı diye düşünüyorum
isminden bile alınır bendede enis kirazoğlu 4060 vardı
Param buna yetiyor daha fazla çıkamayacağım yaHocam fiyatı makul, ama üzerine eklenip Nvidia sistem almak daha mantıklı olacaktır,
Rami 32 yapsammı diye düşünüyorumHocam fiyatı makul, ama üzerine eklenip Nvidia sistem almak daha mantıklı olacaktır,
O meşhur laf edildi ve bir daha kimseden cevap gelmediParam buna yetiyor daha fazla çıkamayacağım ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rami 32 yapsammı diye düşünüyorum