Mesela diyelim 1000₺ ayarladın orada muhtemelen sıfırlansın veya yenilensin seçenekleri vardır , yenilensin demek her günün sonunda kartının limiti 1000₺ olarak yenilenecek eğer sıfırlansını seçersen günün sonunda sıfırlanır bir daha ayarlaman gerekir.sanal encard oluştur ekranına geldim şuan. sanal encard limit geçerlilik süresi diye bir soruyla karsılastım bu nedir tam olarak?
birde sanal encard limiti diyor bunu kac yapmam gerekir bilgilendirme yapar mısnız?
Mesela diyelim 1000₺ ayarladın orada muhtemelen sıfırlansın veya yenilensin seçenekleri vardır , yenilensin demek her günün sonunda kartının limiti 1000₺ olarak yenilenecek eğer sıfırlansını seçersen günün sonunda sıfırlanır bir daha ayarlaman gerekir.
Enpara kullanmadım ama Normalde bankalarda durum budur muhtemelen aynısı.
Dediğim şey geçerli hocam aynı şey buradan seçtiğiniz limit seçtiğiniz süre sonunda ya sıfırlanacak ya yenilenecek , oradaki seçenekleri atın isterseniz bakalım.ekran bu hocam galiba yanlıs yeri anladiniz
yani neyi secsem mantıklı olur sizceDediğim şey geçerli hocam aynı şey buradan seçtiğiniz limit seçtiğiniz süre sonunda ya sıfırlanacak ya yenilenecek , oradaki seçenekleri atın isterseniz bakalım.
Her gün sürekli ayarlamak saçma o yüzden günün sonunda yenilensin olarak seçin ki her gün limit yenilensin , bir de size tavsiyem bir kaç ay da bir sanal kartınızı iptal edip yenisini açmanız çünkü malum bu zamanlar sürekli dolandırıcılık ve saçma sapan sitelere maruz kalıyoruz.yani neyi secsem mantıklı olur sizce
hocam şimdi atiyorum günlük 1k sectim her gün 1k mi limitim oluyor yani 1k mi harcayabiliypruk sadeceHer gün sürekli ayarlamak saçma o yüzden günün sonunda yenilensin olarak seçin ki her gün limit yenilensin , bir de size tavsiyem bir kaç ay da bir sanal kartınızı iptal edip yenisini açmanız çünkü malum bu zamanlar sürekli dolandırıcılık ve saçma sapan sitelere maruz kalıyoruz.
Evet , üstü bir harcama isteği gelirse reddedilecektir.hocam şimdi atiyorum günlük 1k sectim her gün 1k mi limitim oluyor yani 1k mi harcayabiliypruk sadece
e ben günlük seçip 1milyon gibi absürt bı rakam yapsam nolur o zamanEvet , üstü bir harcama isteği gelirse reddedilecektir.
Paran varsa o kadar 1 Milyon harcayabilirsin yoksa o kadar bir manası yoke ben günlük seçip 1milyon gibi absürt bı rakam yapsam nolur o zaman
Param olduğundan değil hocamParan varsa o kadar 1 Milyon harcayabilirsin yoksa o kadar bir manası yok![]()
O limit kartın maksimum ne kadar para çekimine izin vereceğini belirtiyor , fakat limit bakiyenden fazlası ise tabii ki de harcama yapamazsın. ortalama harcaman kadar limit yaz orayaParam olduğundan değil hocamyani kullanacağımdan daha fazla yapsam nolur nolmaz diye demiştim bu limite kaç yazdığının çok önemi var mı
e anlamadım şimdi 50bin TL yazsam bu paradan daha az olursa harcama yapamiyor muyumO limit kartın maksimum ne kadar para çekimine izin vereceğini belirtiyor , fakat limit bakiyenden fazlası ise tabii ki de harcama yapamazsın. ortalama harcaman kadar limit yaz oraya