ENPARA HAKKINDA ACİL SORU

XxXs

80+
Reaksiyon skoru
87
sanal encard oluştur ekranına geldim şuan. sanal encard limit geçerlilik süresi diye bir soruyla karsılastım bu nedir tam olarak?
birde sanal encard limiti diyor bunu kac yapmam gerekir bilgilendirme yapar mısnız?

sanal encard oluştur ekranına geldim şuan. sanal encard limit geçerlilik süresi diye bir soruyla karsılastım bu nedir tam olarak?
birde sanal encard limiti diyor bunu kac yapmam gerekir bilgilendirme yapar mısnız?
Mesela diyelim 1000₺ ayarladın orada muhtemelen sıfırlansın veya yenilensin seçenekleri vardır , yenilensin demek her günün sonunda kartının limiti 1000₺ olarak yenilenecek eğer sıfırlansını seçersen günün sonunda sıfırlanır bir daha ayarlaman gerekir.
Enpara kullanmadım ama Normalde bankalarda durum budur muhtemelen aynısı.

ekran bu hocam galiba yanlıs yeri anladiniz
Mesela diyelim 1000₺ ayarladın orada muhtemelen sıfırlansın veya yenilensin seçenekleri vardır , yenilensin demek her günün sonunda kartının limiti 1000₺ olarak yenilenecek eğer sıfırlansını seçersen günün sonunda sıfırlanır bir daha ayarlaman gerekir.
Enpara kullanmadım ama Normalde bankalarda durum budur muhtemelen aynısı.

Ekler

• Screenshot_2025-05-14-19-37-58-162_finansbank.enpara.webp
    Screenshot_2025-05-14-19-37-58-162_finansbank.enpara.webp
    48.5 KB · Hit: 29
ekran bu hocam galiba yanlıs yeri anladiniz
Dediğim şey geçerli hocam aynı şey buradan seçtiğiniz limit seçtiğiniz süre sonunda ya sıfırlanacak ya yenilenecek , oradaki seçenekleri atın isterseniz bakalım.

yani neyi secsem mantıklı olur sizce
Her gün sürekli ayarlamak saçma o yüzden günün sonunda yenilensin olarak seçin ki her gün limit yenilensin , bir de size tavsiyem bir kaç ay da bir sanal kartınızı iptal edip yenisini açmanız çünkü malum bu zamanlar sürekli dolandırıcılık ve saçma sapan sitelere maruz kalıyoruz.

Her gün sürekli ayarlamak saçma o yüzden günün sonunda yenilensin olarak seçin ki her gün limit yenilensin , bir de size tavsiyem bir kaç ay da bir sanal kartınızı iptal edip yenisini açmanız çünkü malum bu zamanlar sürekli dolandırıcılık ve saçma sapan sitelere maruz kalıyoruz.
hocam şimdi atiyorum günlük 1k sectim her gün 1k mi limitim oluyor yani 1k mi harcayabiliypruk sadece

Param olduğundan değil hocam:) yani kullanacağımdan daha fazla yapsam nolur nolmaz diye demiştim bu limite kaç yazdığının çok önemi var mı
O limit kartın maksimum ne kadar para çekimine izin vereceğini belirtiyor , fakat limit bakiyenden fazlası ise tabii ki de harcama yapamazsın. ortalama harcaman kadar limit yaz oraya

O limit kartın maksimum ne kadar para çekimine izin vereceğini belirtiyor , fakat limit bakiyenden fazlası ise tabii ki de harcama yapamazsın. ortalama harcaman kadar limit yaz oraya
e anlamadım şimdi 50bin TL yazsam bu paradan daha az olursa harcama yapamiyor muyum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri