Neler Yeni

Enpara hakkında bilgi

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Fatih Ayhan

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu
EFT ücretinin olmaması şu devirde en cazip gelen şey zaten o yüzden geçmeyi düşünüyorum enparaya ama aklımda bir kaç soru var kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

1- Papara ya para atılabiliyor mu? Atılıyorsa eğer atarken eft ücreti gibi bir ücret ödeniyor mu?
2- Ekstra kart ücreti vs gibi ücret çıkartıyor mu?
3- Hangi atm lerden para yatırabiliyoruz? Para kesintisi yapmadığı şekilde.
hiç bir şekilde para kesmiyor finansbank atmlerinden yatırılıyor ücretsiz bir şekilde

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
Müşteri hizmetlerine bağlanmakta çok basit. Arıyorsun 3 e basıyorsun bir kaç bilgi girerek müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun. Bende 3-4 senedir kullanıyorum. Kredi kartı da çok kullanışlı.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Teşekkür ediyorum bilgiler için. Benim için en önemli şey eft ücreti bu devirde sağa sola sürekli yollanıyor ve 3-5 TL olarak gözüken miktar ay sonunda bir dağ oluyor gerçekten :D
Papara da da ücret alınmadığını öğrenmek gerçekten güzel oldu internet alışverişlerinin çoğunu o kartla yapıyordum.

Son olarak enpara da sanal kart oluşturma olayı var mı?
Evet var.

EagleEye1

80+
7 yıl olacak sanırım kullanıyorum memnunum enpara'dan çok süper müşteri hizmetleri var bilgin olsun hocam
Müşteri hizmetlerine bağlanmakta çok basit. Arıyorsun 3 e basıyorsun bir kaç bilgi girerek müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun. Bende 3-4 senedir kullanıyorum. Kredi kartı da çok kullanışlı.
Teşekkür ediyorum hocam bilgiler için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,810
Üyeler
164,915
Son üye
enes217
Top Bottom