Xbox gamepass veya ea play var mı ona göre önerelimArkadaşlar gerilim ve korku hariç önerilerinizi bekliyorum
hocam gamepassım vargamepassla eade geliyor beraberinde 6 tl olduğunda almıştım 1 aylık duruyor hala ordanda önerebilirsin oynanabilirXbox gamepass veya ea play var mı ona göre önerelim
Mass Effect Legendary Edition. Ama uzundur 80-90 saat sürer.hocam gamepassım vargamepassla eade geliyor beraberinde 6 TL olduğunda almıştım 1 aylık duruyor hala ordanda önerebilirsin oynanabilir
hocam epicten cyberpunk ve dlcsi bide far cry primal almayı düşünüyorum bide ac valhalla complete edition almayı düşünüyorum fikrin ne hangi oyunlarını önerirsin far cryla acninVoidu da assassin creedler , far cry ve watch dogs uygun.
hocam başka ne önerirsiniz star wars serisini hangi sırayla oynamalıyım ve en iyi oyunları ne sizce daha önce hiç star wars falan izlemedimMass Effect Legendary Edition. Ama uzundur 80-90 saat sürer.
EA'in yaptığı jedi isimli star wars oyunu var 2 tane. Ben ilk oyunda map çok garip olduğu için sürekli kayboluyordum yarım bıraktım star wars çok sevmeme rağmen. İlgini çekmiyorsa bulaşma.hocam başka ne önerirsiniz star wars serisini hangi sırayla oynamalıyım ve en iyi oyunları ne sizce daha önce hiç star wars falan izlemedim
hocam epicten cyberpunk ve dlcsi bide far cry primal almayı düşünüyorum bide ac valhalla complete edition almayı düşünüyorum fikrin ne hangi oyunlarını önerirsin bunlardan başkaEA'in yaptığı jedi isimli star wars oyunu var 2 tane. Ben ilk oyunda map çok garip olduğu için sürekli kayboluyordum yarım bıraktım star wars çok sevmeme rağmen. İlgini çekmiyorsa bulaşma.
Gamepassden önereyim.
Fallout 3 veya New Vegasa bakabilirsin.
Halo Master Chief Collection'a bakabilirsin içinde 4 5 tane oyun var.
Dragon Age Serisi
Metro Serisi
Titanfall 2
Doom Eternal
Cyberpunk ana oyununu oynadım güzeldi dlc için de iyi diyorlar. Far Cry oynamadım hiç.hocam epicten cyberpunk ve dlcsi bide far cry primal almayı düşünüyorum bide ac valhalla complete edition almayı düşünüyorum fikrin ne hangi oyunlarını önerirsin bunlardan başka