Arthur_Morgan
80+ Bronze
Güzel oyuna benziyor tebrikler
Merhaba, güzel yorumunuz ve önerileriniz için teşekkür ederim.Acemi video çeken birisi olarak trailer güzel gerçekten, bu tarz oyunların yapılışını hep merak etmişimdir. Biraz standart grafiklerle oynama şansınız olursa bence harika olur. Örneğin mutfak dolapları, duvarlar hep çok standart duruyor. Eskitme , eski köy evlerindeki gibi bir grafik olursa tadından yenmez. Umarım güzel bir satış yakalarsın, 2. oyun dediğim tarzda olur
ya korku yada simülasyon yapıyorlar bende öyle yapıcağım sanırım yaz gelince bakıcağımbizim bağımsızlar neden hep korku oyunu yapıyor?
tek kişilikmi arkadaşlarla beraber de oynanıyormu trailer güzel gözüküyorMerhaba arkadaşlar,
Uzun süredir üzerinde çalıştığım korku oyunum “The House”, artık Steam mağazasında! Oyunda, paranormal olayları araştıran bir gazetecinin gizemli bir evde mahsur kaldığı ve şifreleri çözerek kurtulmaya çalıştığı gerilim dolu bir hikaye sizi bekliyor.
Bağımsız bir geliştirici olarak, oyunu istek listenize ekleyerek bana büyük bir destek olabilirsiniz. Her bir destek, oyunun daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı oluyor.
Steam sayfasını ziyaret etmek için:
The House on Steam
The House is a single player horror and thriller game. As a journalist, you are trapped in a house where the paranormal is on the rise. It's up to you to find photos, notes and tapes and escape the house to survive!store.steampowered.com
Ayrıca burdan yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, Tek kişilik bir oynanım sunuyor. yorumunuz için teşekkür ederiz.ya korku yada simülasyon yapıyorlar bende öyle yapıcağım sanırım yaz gelince bakıcağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
tek kişilikmi arkadaşlarla beraber de oynanıyormu trailer güzel gözüküyor
Oyun güzelde hocam solo olmosa daha iyi olurdu tam arkadaşlara attım oyunu tek oyunculu yazdığınızı gördüm ama belki destek amaçlı alıp oynarım güzel oyun yapmışsınız elinize sağlıkMerhaba arkadaşlar,
Uzun süredir üzerinde çalıştığım korku oyunum “The House”, artık Steam mağazasında! Oyunda, paranormal olayları araştıran bir gazetecinin gizemli bir evde mahsur kaldığı ve şifreleri çözerek kurtulmaya çalıştığı gerilim dolu bir hikaye sizi bekliyor.
Bağımsız bir geliştirici olarak, oyunu istek listenize ekleyerek bana büyük bir destek olabilirsiniz. Her bir destek, oyunun daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı oluyor.
Steam sayfasını ziyaret etmek için:
The House on Steam
The House is a single player horror and thriller game. As a journalist, you are trapped in a house where the paranormal is on the rise. It's up to you to find photos, notes and tapes and escape the house to survive!store.steampowered.com
Ayrıca burdan yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.