Neler Yeni

Geliştirdiğim korku oyunu Steam'de desteklerinizi bekliyor.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
Güzel oyuna benziyor tebrikler

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Ümit
Bunun reklamını en güzel yapacak kişi Forumun sahibi Abdullah Bey, konuşursan Belki yardımcı olur.

Kriptekx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mustafa
Acemi video çeken birisi olarak trailer güzel gerçekten, bu tarz oyunların yapılışını hep merak etmişimdir. Biraz standart grafiklerle oynama şansınız olursa bence harika olur. Örneğin mutfak dolapları, duvarlar hep çok standart duruyor. Eskitme , eski köy evlerindeki gibi bir grafik olursa tadından yenmez. Umarım güzel bir satış yakalarsın, 2. oyun dediğim tarzda olur :)

metbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
mesut gül
Acemi video çeken birisi olarak trailer güzel gerçekten, bu tarz oyunların yapılışını hep merak etmişimdir. Biraz standart grafiklerle oynama şansınız olursa bence harika olur. Örneğin mutfak dolapları, duvarlar hep çok standart duruyor. Eskitme , eski köy evlerindeki gibi bir grafik olursa tadından yenmez. Umarım güzel bir satış yakalarsın, 2. oyun dediğim tarzda olur :)
Merhaba, güzel yorumunuz ve önerileriniz için teşekkür ederim. 😊🙌

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
bedirhan
bizim bağımsızlar neden hep korku oyunu yapıyor?
ya korku yada simülasyon yapıyorlar bende öyle yapıcağım sanırım yaz gelince bakıcağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım korku oyunum “The House”, artık Steam mağazasında! Oyunda, paranormal olayları araştıran bir gazetecinin gizemli bir evde mahsur kaldığı ve şifreleri çözerek kurtulmaya çalıştığı gerilim dolu bir hikaye sizi bekliyor.

Bağımsız bir geliştirici olarak, oyunu istek listenize ekleyerek bana büyük bir destek olabilirsiniz. Her bir destek, oyunun daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı oluyor.

Steam sayfasını ziyaret etmek için:

Ayrıca burdan yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
tek kişilikmi arkadaşlarla beraber de oynanıyormu trailer güzel gözüküyor :)

metbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
mesut gül
ya korku yada simülasyon yapıyorlar bende öyle yapıcağım sanırım yaz gelince bakıcağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek kişilikmi arkadaşlarla beraber de oynanıyormu trailer güzel gözüküyor :)
Merhaba, Tek kişilik bir oynanım sunuyor. yorumunuz için teşekkür ederiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Suleyman
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım korku oyunum “The House”, artık Steam mağazasında! Oyunda, paranormal olayları araştıran bir gazetecinin gizemli bir evde mahsur kaldığı ve şifreleri çözerek kurtulmaya çalıştığı gerilim dolu bir hikaye sizi bekliyor.

Bağımsız bir geliştirici olarak, oyunu istek listenize ekleyerek bana büyük bir destek olabilirsiniz. Her bir destek, oyunun daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı oluyor.

Steam sayfasını ziyaret etmek için:

Ayrıca burdan yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Oyun güzelde hocam solo olmosa daha iyi olurdu tam arkadaşlara attım oyunu tek oyunculu yazdığınızı gördüm ama belki destek amaçlı alıp oynarım güzel oyun yapmışsınız elinize sağlık

Top Bottom