r6 vereceklerini hiç sanmıyorum zaten indirimde ve kitlesini bozacaklarını düşünmüyorumRainbow Six Siege Echo karakterinde vardı o işaret
Ben de zannetmiyorum verirlerse oyunda ki hile sayısı tavan yapar ve bu da R6 için bir son olurr6 vereceklerini hiç sanmıyorum zaten indirimde ve kitlesini bozacaklarını düşünmüyorum
Ben verebilirler diye düşünüyorumr6 vereceklerini hiç sanmıyorum zaten indirimde ve kitlesini bozacaklarını düşünmüyorum
Olabilir oda mantıklıBorderlands 3 diyorlar ama bilemiyorum
Aynı şekilde jksadjkasdO şekil ile bağdaştırdığım bir oyun yok ama her akşam oyun yayınlandıktan sonra çıkan fake listelerden bıktım
Defense Grid olabilir, oyun içi imleç işaretlediğin yer gibi.Arkadaşlar önceki oyunda balta tahmini ile the long dark tutmuştu.
Sizce 4. oyun ne olacak ?
Alıntıyı görüntüle
Aaa aynısıDefense Grid olabilir, oyun içi imleç işaretlediğin yer gibi.
Alıntıyı görüntüle
şey olabilirr6 vereceklerini hiç sanmıyorum zaten indirimde ve kitlesini bozacaklarını düşünmüyorum
Defense Gridde gelirse artık benim attığım listenin tamamen doğru olduğuna inanacağım ve verilen oyunlar hiç hoş olmayacak gibi (benim açımdan)Defense Grid olabilir, oyun içi imleç işaretlediğin yer gibi.
Alıntıyı görüntüle
Bu listede zaten iki gündür Defense Grid olacak diyordu, sanırım doğru.
the long darkı tahmin etmek zor değildi zaten dostumşey olabilir
oyunda bulunan bir simge
bak balta resmi çıktı the long dark verdiler
Alıntıyı görüntüle
bak oyunun simgesi balta zaten
bu simge de o oyunun simgesi ama hangi oyun