- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu liste doğruysa beş para etmez gibi oyunlarBu listede zaten iki gündür Defense Grid olacak diyordu, sanırım doğru.
Alıntıyı görüntüle
bu liste doğruysa beş para etmez gibi oyunlarBu listede zaten iki gündür Defense Grid olacak diyordu, sanırım doğru.
Alıntıyı görüntüle
Aynen ben de ilk çıktığı zaman bu listeyi atmıştım bu listeden sadece şu oyunları biliyorum:Bu listede zaten iki gündür Defense Grid olacak diyordu, sanırım doğru.
Alıntıyı görüntüle
defence grid'in ana renk temaları turkuaz-mavi mi ki?Bu listede zaten iki gündür Defense Grid olacak diyordu, sanırım doğru.
Alıntıyı görüntüle
Keşke ama %1 ihtimal veriyorumRainbow Six Siege Echo karakterinde vardı o işaret
Evet, genele Turkuaz rengi hakim. Sanırım yeni oyun bu olacak.defence grid'in ana renk temaları turkuaz-mavi mi ki?
Ben o listenin geleceğini zannediyorum eğer o listeyse umudum kalmadıKeşke ama %1 ihtimal veriyorum
Borderlands diyorlar o da kötü
Umudumuz 5. De
Forumda biri öyle diye söylemişti oyun hakkında bilgim yokdefence grid'in ana renk temaları turkuaz-mavi mi ki?
üzdün dostumEvet, genele Turkuaz rengi hakim. Sanırım yeni oyun bu olacak.
Alıntıyı görüntüle
herkesin dediği mantıklı ne çıkacak göreceğiz bence borderlands çıkarBorderlands 3 gelecek
Borderlands 3 gelecek
19:00 ı bekle