Epic games açılıp kapanıyor

bruhmettin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
349
Arkadaşım laptop kullanıcısı epic gameste bedava oyunu alırken hata veriyordu çıkıp gir dedim hesabına hesabından çıkıp girdikten sonra ise epic games launchere bidaha girmeye çalıştığında epic games hep açılıp kapanıyor durdurulmuyor pc kapatmak şart oluyor yardım eder misiniz

Arkadaşım laptop kullanıcısı epic gameste bedava oyunu alırken hata veriyordu çıkıp gir dedim hesabına hesabından çıkıp girdikten sonra ise epic games launchere bidaha girmeye çalıştığında epic games hep açılıp kapanıyor durdurulmuyor PC kapatmak şart oluyor yardım eder misiniz
Bende de aynısı oldu güncelleme gelmiş epic games e yaptım bende de oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım laptop kullanıcısı epic gameste bedava oyunu alırken hata veriyordu çıkıp gir dedim hesabına hesabından çıkıp girdikten sonra ise epic games launchere bidaha girmeye çalıştığında epic games hep açılıp kapanıyor durdurulmuyor PC kapatmak şart oluyor yardım eder misiniz
Kardeşim çözdüm aygıt yoneticisine gir görüntü bağdaştırıcılarına tıkla ve harici ekran kartını devre dışı bırak sonra epic gamesi aç açılacaktır. Sonra tekrardan aygıt yoneticisine gir görüntü bağdaştırıcılarına tıkla o devre dışı bıraktığın harici ekran kartını çalıştır

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,112
Üyeler
189,036
Son üye
CebirRather
Geri