Hayır bendede yok eklediğinde altta büyükçe al beleş kupon yazısı çıkıyor :dŞimdi aklıma geldi bende kayıtlı kart yok olması gerekiyorsa. Ondandır yoksa Cities inmek bile üzere
La Allah çarpsın yok .dHayır bendede yok eklediğinde altta büyükçe al beleş kupon yazısı çıkıyor :d
Alıntıyı görüntüle
yarınki oyunu yarın sabah zamanı ileri alarak görebilirsiniz şimdi gözükmüyor fakat sabah deneyin
La vallaha 5 hesabımdada var kayırlı kart falan yokLa Allah çarpsın yok .d
Kanka kütüphaneye mi düşüyor kupon? Bana gelmedi delircem Epic öpücük mü istiyor acaba?Cyberpunk 2077 ye kızanlar alın epic games te bile bug var sjsldksld
Mesaj otomatik birleştirildi:
La vallaha 5 hesabımdada var kayırlı kart falan yok
bu bug değil şuanda dünya saatinde hiçbir ülkede 18 aralık 19:00 olmadığı için oyunun gözükmemesi doğal eğe bunu sabah denerseniz oyun gözükürCyberpunk 2077 ye kızanlar alın epic games te bile bug var sjsldksld
La vallaha 5 hesabımdada var kayırlı kart falan yok
Şakasına demiştim knk ama fikir çok acaba steam de oluyo mu diye sormak isterdim ama ücretsiz oyun vermiyor (•‿•)bu bug değil şuanda dünya saatinde hiçbir ülkede 18 aralık 19:00 olmadığı için oyunun gözükmemesi doğal eğe bunu sabah denerseniz oyun gözükür
Knk kuponlarım kısmı var oraya bakKanka kütüphaneye mi düşüyor kupon? Bana gelmedi delircem Epic öpücük mü istiyor acaba?
Kanka sende nerede görünüyor? Delircem bana gelmedi gelmesi gerekŞakasına demiştim knk ama fikir çok acaba steam de oluyo mu diye sormak isterdim ama ücretsiz oyun vermiyor (•‿•)
LAN VARMIŞ :dddddddddddddddddddŞakasına demiştim knk ama fikir çok acaba steam de oluyo mu diye sormak isterdim ama ücretsiz oyun vermiyor (•‿•)
Knk kuponlarım kısmı var oraya bak
Rica ederim knk şimdi 20 lira bulmak kaldı sjsksmdşsödşdLAN VARMIŞ :ddddddddddddddddddd
eyvallah kral yerini bilmiyordum.