Dontaçhi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 12,711
Belki RDR Online verebilirlerbazı yerlerde yılbaşında rdr2 vericekler diyorlardı olur mu olur
Belki RDR Online verebilirlerbazı yerlerde yılbaşında rdr2 vericekler diyorlardı olur mu olur
Orası öyle tabii ama overcooked gibi küçük oyunlarda verdiler. WD Legion OlabilirBanada öyle geliyor fakat büyük konuşmamak lazım. Zamanında GTA V'e de imkansız demişti herkes
Witcher 3 bence biraz nasıl desem küçük kaçar insanlar büyük oyun dedikten sonra Cyberpunk tarzı yeni çıkmış oyunlar vs. bekliyor Witcher 3 biraz beklentileri karşılamaz ama verilirse güzel de olur. Hayır demem
Post automatically merged:
Evet tam olarak bahsetmek istediğim buydu
Bende almıştım şimdi iade ettim belki verirler diyeBelki RDR Online verebilirler
Sen beklemek WD Legion, Mafia D.E, RDR Online, CyberpunkMafia 1
FH 3
Pes 2020
RDR 2 (PUBG DE OLUR)
Şu 4 lü yeter be
hocam bi tık geç mi kaldın sanki bu konuyu dün açtım benepic games haftayadan itibaren 15 günde 15 beleş oyun vercekmiş sizce hangi oyunları veririler?
İnşallah beklediğimiz gibi çıkar ne diyimSen beklemek WD Legion, Mafia D.E, RDR Online, Cyberpunk
Ama Epic games sana vermek 30-40 TL'lik Hades
İnşallah tab 3 reise dönmeyizİnşallah beklediğimiz gibi çıkar ne diyim
Hayır 15 günde 15 oyunHayır beyler 15 günde 1 oyun değilmi
Saçma sapan knight online metin 2 gibi oyunlar vermesindeİnşallah tab 3 reise dönmeyiz
HADES yılın oyunlarına aday oldu ayrıca herkes tarafından övüldü hafife alınacak bir oyun değil.Sen beklemek WD Legion, Mafia D.E, RDR Online, Cyberpunk
Ama Epic games sana vermek 30-40 TL'lik Hades
Sadece Pahalı bir oyun beklerken ucuz oyun gelmesine örnek vermiştim amacım oyunu kötülemek değilHADES yılın oyunlarına aday oldu ayrıca herkes tarafından övüldü hafife alınacak bir oyun değil.
Benim için leş bir oyun inş vermezlerHADES yılın oyunlarına aday oldu ayrıca herkes tarafından övüldü hafife alınacak bir oyun değil.
Sadece Pahalı bir oyun beklerken ucuz oyun gelmesine örnek vermiştim amacım oyunu kötülemek değilkaliteli bir yapım olduğunu biliyorum