Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,595
Pıçak abi leş bir cacık olmaz dediğim için vatan haini oldum2D olduğu için mi tüm bu kavga?
Pıçak abi leş bir cacık olmaz dediğim için vatan haini oldum2D olduğu için mi tüm bu kavga?
@Alposkitm sen sakin ol o anlamasın
bir kişiye verilebilecek en büyük ceza onu dikkate almamaktır
Allah'ım neyse tamam kardeşim ben 3 sayfadır boşuna dil dökmüşüm önceki mesajları oku lütfen Beğenmemesin de bir sorun yok kullandığı tabirler de sorun var.@Alposki
sende onu dikkate alma kızgın atılacak bişey yok ayrıca adam istediği oyunu sever istediği oyunu sevmez görüş belirtmek de suç değil
Tamam, bu kadarı yeterli.Pıçak abi leş bir cacık olmaz dediğim için vatan haini oldum
nasıl konuşacağını öğretmek sana mı düştükullandığı tabirler de sorun var
@Alposki
sende onu dikkate alma kızgın atılacak bişey yok ayrıca adam istediği oyunu sever istediği oyunu sevmez görüş belirtmek de suç değil
Bence daha fazla ilerletmeyin.Allah'ım neyse tamam kardeşim ben 3 sayfadır boşuna dil dökmüşüm önceki mesajları oku lütfen Beğenmemesin de bir sorun yok kullandığı tabirler de sorun var.
Hayır yanlış tabir kullandığını düşünmem benim düşüncem.nasıl konuşacağını öğretmek sana mı düştü
Gizli oyunlarından saçma sapan bir oyun çıkarsa millet isyan ederEpic Games degil artık Free Games resmen.