El Profesör
80+
- Reaksiyon skoru
- 188
- Konu Sahibi Konu Sahibi
verirse güzel oyuncu sayısı artar vermezsede güzel oyunda saçma ***** insanlar olcakR6 vermezse küserim.
verirse güzel oyuncu sayısı artar vermezsede güzel oyunda saçma ***** insanlar olcakR6 vermezse küserim.
Oyunda zaten takım arkadaşını öldürebiliyorsun o yüzden allah korusun zaten 25 tl yi sonuna kadar eder bir oyunvermesin zaten o kadar para verdik o oyunda toxic dolmasın
O zaman indirime girmezse küserim.vermesin zaten o kadar para verdik o oyunda toxic dolmasın
evet böyle demek daha mantıklıO zaman indirime girmezse küserim.
Oyunda Toxic var zatenvermesin zaten o kadar para verdik o oyunda toxic dolmasın
2 yıl olucak sanırımben didiydim wiçır3 verirler diye
borderlands 3 yeni çıkmadı mı pek inandırıcı gelmedi
ben rastlamadım eğer oyun bedava olursa daha kötü olur indirim olması kafi benceOyunda Toxic var zaten
gta 6 (if release)Yazı yazabilen herkes liste yapar, bu tarz paylaşımlara itibar göstermemek lazım.
Aha ben de bu listeyi buldum mesela, buna inanacak mıyız? Tabi ki hayır çünkü üst seviye oyunlar var.
Sizin paylaştığınız listeyi yaparken bedava verilmesi mümkün eski oyunları yazıyorlar ki inanın diye.
Alıntıyı görüntüle
watch dogs legion u verebilirler.Yazı yazabilen herkes liste yapar, bu tarz paylaşımlara itibar göstermemek lazım.
Aha ben de bu listeyi buldum mesela, buna inanacak mıyız? Tabi ki hayır çünkü üst seviye oyunlar var.
Sizin paylaştığınız listeyi yaparken bedava verilmesi mümkün eski oyunları yazıyorlar ki inanın diye.
Alıntıyı görüntüle
Oyun daha yeni çıktı, sanmıyorum.watch dogs legion u verebilirler.
Şu listeden 2 tane verse yeterAlıntıyı görüntüle
böyle bir liste yayınlamışlar doğru mudur sizce?
nasıl yani? oyun sevilmedi zaten ubisoft için oyuncu sayısı artarOyun daha yeni çıktı, sanmıyorum.
HAHAHSJDSKSMDMDKMSLSXkaynak bgy ise inanmam fb ms 1 dediler 3-0 kaybetti