Epic games de indirmeyi durdurmak

Fsburak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377
epic games de gta 5 indiriyorum 37gb indi ve oyun 104 gb gece açık bırakmak istemedim pc yi ben şimdi bunu durdurup pc yi kapatırsam yarın açtığımda indirmeye kaldığı yerden devam eder mi

epic games de gta 5 indiriyorum 37gb indi ve oyun 104 gb gece açık bırakmak istemedim PC yi ben şimdi bunu durdurup PC yi kapatırsam yarın açtığımda indirmeye kaldığı yerden devam eder mi
evet.

epic games de gta 5 indiriyorum 37gb indi ve oyun 104 gb gece açık bırakmak istemedim PC yi ben şimdi bunu durdurup PC yi kapatırsam yarın açtığımda indirmeye kaldığı yerden devam eder mi
Evet ediyor, bizzat denendi :D ama sabah başlattığında %0 görünce korkma kaldığı yerden devam ediyor

Devam ediyor.

Ben bir kere yüklerken devam etti başka seferde devam etmedi ne yapacağı belli olmuyo pek

Şans.

Çok kez yarım bırakıp devam ettirdim sorun olmadı

evt devam ediyor kaldığı yerde

dosya taraması yaptı ama kaldığı yerden devam etmedi 104 gb kaldı tekrardan bende indirmeyi iptal ettim zaten arkadaşlarla oynucaktık onlar 77gb sanıyolarmış ama 104 olunca onlar indirmekten vazgeçmişti ben usb ile hdd yi bağlamıştım ve bi kaç kere çıkardım pcden büyük ihtimalle ondan olmadı çünkü rocket league ssd ye indirmesini devam ediyor eğer bi oyunu böyle hdd ye atacaksanız yani usb ile bağlayıp pc yi kapatmamanızı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,270
Üyeler
188,225
Son üye
Kaledar38
Geri