Epic Games' e GTA 5' i tanıtabilir miyim?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
49,852
GTA 5 yüklemiştim lakin Epic' in kurulu olduğu yerde değildi epic' in olduğu diski formatladım epic' i yükledim gta duruyor lakin bir daha indirmem mi gerekiyor?

indirileceği klasörü yüklü olan yer olarak seçersen doğrulama yapıyor olmalı

indirileceği klasörü yüklü olan yer olarak seçersen doğrulama yapıyor olmalı
Dizin dolu diyor indirmeye başlamıyor bile. GTA 5 için farklı HDD ayarlamıştım onda şuan yüklü ama Epic games' e girince olmuyor maalesef.

Tekrar indirmen lazim o şekilde olmuyor diye biliyorum bilen varsa söylesin

Dizin dolu diyor indirmeye başlamıyor bile. GTA 5 için farklı HDD ayarlamıştım onda şuan yüklü ama Epic games' e girince olmuyor maalesef.
Hocam şöyle yapmayı denermisiniz. İlk olarak kurmak istediğiniz yere epicten indirmeye başlayın. %1 dolduğu zaman durdurun epicten hazır inmiş olan GTA dosyalarını direk yapıştırın o dizinin içine ve devam ede tıklayın sonuç ne olucak atar mısınız.?

üzücü bir durum epic arayüzü daha gelişmesi gerek ama bu kadarını yapabilmesi lazımdı tekrar indirmekten başka çare yok o halde malesef

Hocam şöyle yapmayı denermisiniz. İlk olarak kurmak istediğiniz yere epicten indirmeye başlayın. %1 dolduğu zaman durdurun epicten hazır inmiş olan GTA dosyalarını direk yapıştırın o dizinin içine ve devam ede tıklayın sonuç ne olucak atar mısınız.?
Deniyorum.

Eğer olmazsa birde devam etme tıklamadan direk rockstardan play on epic yapın eğer yazıyorsa o seçenek ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,374
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120
Geri