Neler Yeni

Epic Games - Fallout 3 Hata

Arda_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda KÜÇÜKİSLAMOĞLU
Arkadaşlar merhaba , geçenlerde bir ara epicgames bu oyunu ücretsiz dağıtmıştı hatırlayacağınız üzere .. Oyunu yükleyip oynamak şimdi nasip oldu ama bir sorun var . İlk başta karakter seçmek için bi ekrandan karakterini oluşturttuğu ekranda hiç bir şey yok , gözükmüyor . Neyse dedim belki sadece burda öyle bir hata var ekranın herhangi bir yerine tıklayıp hikayeye başladım . Lakin yerdeki defteri de görüntüleyemiyorum , defter de herhangi bir yazı vs. yok ama olması lazım . Böyle bir hatayla karşılaşan oldu mu ? Çözümü bana anlatabilirse çok sevinirim.

Arda_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda KÜÇÜKİSLAMOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkçe yama mı yüklediniz?
Yama yüklemedim , ama oyunu ilk yükleyip açtığımda " new game " e tıklayınca oyun çöküyordu . Biraz araştırdım ve bir iki dll dosyası indirip oyunun kurulu olduğu bölüme atmıştım öyle o sorunu düzelttim ama şimdi böyle bir sorunum var :D

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Osman
Oyun o zamanda da eskiydi şimdi de çok eski. Xbox live tarzı saçma sapan doğrulama istiyordu. Dll. dosyalarını kopyalayıp bir yere saklayın. Sonrasında oyun dosyalarına girip Data\Menus dosyasını komple silmeyi deneyin. "New Game" kısmına geldiğinizde tekrar oyundan atarsa dll dosyalarını tekrardan oyun dosyasına taşıyın. Aynısı tekrar yaşanıyorsa farklı bir siteden dll yükleyip deneyin derim.

Arda_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda KÜÇÜKİSLAMOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun o zamanda da eskiydi şimdi de çok eski. Xbox live tarzı saçma sapan doğrulama istiyordu. Dll. dosyalarını kopyalayıp bir yere saklayın. Sonrasında oyun dosyalarına girip Data\Menus dosyasını komple silmeyi deneyin. "New Game" kısmına geldiğinizde tekrar oyundan atarsa dll dosyalarını tekrardan oyun dosyasına taşıyın. Aynısı tekrar yaşanıyorsa farklı bir siteden dll yükleyip deneyin derim.
Yok hocam yine de düzelmedi , yardımın için sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,869
Üyeler
166,288
Son üye
Ruskevin
Top Bottom