Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
İnşallah onu verirler, indirimi kaçırıp alamamıştımyaratıcı fikirler geliyor o da olabilir bak
İnşallah onu verirler, indirimi kaçırıp alamamıştımyaratıcı fikirler geliyor o da olabilir bak
versede kaldırmazCyberpunk vermeleri imkansız.
yapma beGeçmiş 14gün iade süresini?
Epiicc bana bi cyberpunkYiaaa yapma şımartıyorsun beni
Ac oyunu verdiler zatenBence net 1 tane AC oyunu verirler, Batman serisini tekrardan verebilirler, neden bilmiyorum ama içimde Mad Max vericekleri hissi var
Abime bi bıçık KıyberpunkEpiicc bana bi cyberpunk
Epiicc bana bi cyberpunk
rdr2 vericekler epicte çalışan komşum söylediarkadaşlar epic games 17 Aralıkta n başlayıp 15 gün boyunca HER GÜN bir oyunu ücretsiz verecek ve 17 Aralık ta da çok gizemli bir oyun hediye edecek benim tahminim cyberpunk olmaz ama rainbow ss veya rdr2 online olabilir bu arada her oyun 24 saatlik ücretsiz olacak ancak kütüphaneye eklediğinizde sonsuza kadar sizde kalacak
Epic Games Türkiye 🇹🇷 on Instagram: "Epic Games Store Yılbaşı Tatili İndirimi 17 Aralık'ta geri dönüyor ve beraberinde muhteşem indirimler ile 15 Gün Boyunca Her Gün ÜCRETSİZ Bir Oyun getiriyor! Yılın en neşeli indirimi ile hediye verme sezonuna tam
767 likes, 38 comments - epicgamestr on December 10, 2020: "Epic Games Store Yılbaşı Tatili İndirimi 17 Aralık'ta geri dönüyor ve beraberinde muhteşem indirimler ile 15 Gün Boyunca Her Gün ÜCRETSİZ Bir Oyun getiriyor! Yılın en neşeli indirimi ile hediye verme sezonuna tam gaz hazırlanıyoruz...www.instagram.com
Ne zamanAc oyunu verdiler zaten
Zaten verdilerGTA 5 verirlermiş bide