Neler Yeni

Epic Games gizemli oyun Belli oldu

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert

BabaVoss7

80+ Silver
Son günlerde verirler bilindik oyunları bence

EmreUzn3

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Adamlar size güzel oyun vermek zorunda mı abi bi gta 5 verdiler diye hiçbir oyunu beğenmiyorsunuz niye size yaranmak için uğraşsınlar silersen sil tipe bak
sanane lan sana mı sorucam hayırdır kendi işine bak sana mı batıyor epic games bir şey denmesi

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Aa epic GOTY oyun paylaştı :D şaka bir yana son güne 1 tane ortalama bir şey verecek. Her gün iyi kilitliyorlar bizi uygulamaya. Gerçi Baloons 6 iyi ben seviyorum o oyunu çerez gibi oynarım artık :D

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
sanane lan sana mı sorucam hayırdır kendi işine bak sana mı batıyor epic games bir şey denmesi
Epic Games'e bir şey denmesi kimseye batmaz da neden Epic Games'in senin, onların platformunu kullanmana ihtiyacı varmış gibi konuştuğunu anlayamadım. Üstelik iyi ya da kötü bedavaya oyun veriyorlar, istediğin bir oyunu vermezlerse para denen icat ile de satın alımda bulunabilirsin steam/epic games üzerinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epic games gizemli oyunu Them's Fightin' Herds oldu
Hocam bir de sürekli aynı konuyu açmak yerine her gün verdiği oyunları tek bir konuya düzenleyerek eklersen daha iyi olur gibi.

Grande Terim

80+ Silver
Epic Games'e bir şey denmesi kimseye batmaz da neden Epic Games'in senin, onların platformunu kullanmana ihtiyacı varmış gibi konuştuğunu anlayamadım. Üstelik iyi ya da kötü bedavaya oyun veriyorlar, istediğin bir oyunu vermezlerse para denen icat ile de satın alımda bulunabilirsin steam/epic games üzerinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir de sürekli aynı konuyu açmak yerine her gün verdiği oyunları tek bir konuya düzenleyerek eklersen daha iyi olur gibi.
Hocam çok anlamıyorum forumdan o yüzden öyle yapıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom